Γιατί ο Γιάννης Κάργας κάνει «κλικ» στον Λουτσέσκου -To «association και club trained»

Metrosport Team21 Ιουνίου 2022

Σε πλήρη κινητικότητα βρίσκονται τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ, μία εβδομάδα πρίν από το ταξίδι των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος με προορισμό την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η προτεραιότητα όπως είχαμε επισημάνει στο Metrosport.gr είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και στα εξτρέμ. Αυτή την στιγμή στην άμυνα, οι παίκτες που έχουν συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ είναι οι Ινγκασον, Μιχάϊ, Κουλιεράκης, ενώ έχει υπογράψει και ο Νάσμπεργκ, που όμως δεν είναι βέβαιο, εάν θα έρθει σύντομα. Γίνεται μία στροφή και σε Ελληνες παίκτες που είναι αξιόλογοι και καλύπτουν τους «όρους» που έχει θέσει η UEFA στους συλλόγους.

Στην προκειμένη περίπτωση ο ΠΑΟΚ θέλει, με την απόκτηση Ελλήνων αξιόλογων παικτών, να καλύψει τους όρους που βάζει η UEFA για «association trained» καθώς και για «club trained» παίκτες. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως 28χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Κάργας βρίσκεται στο προσκήνιο. Και στις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να προχωρήσει αυτή η περίπτωση τόσο εξαιτίας των ικανοτήτων του, αλλά και διότι καλύπτει τους όρους που προαναφέραμε. Επιπροσθέτως υπάρχει και άλλη εξήγηση για τον 28χρονο στόπερ.

Ο Γιάννης Κάργας κάνει «κλικ» στον Λουτσέσκου. Με τις επιδόσεις του, την φετινή σεζόν, με την φανέλα του ΠΑΣ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Για την αγορά του Κάργα, για την απόκτηση των δικαιωμάτων του δηλαδή, το ποσό που απαιτείται σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, δεν ξεπερνά τις 250.000 ευρώ.

Πριν από δύο ημέρες ο Κάργας ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Νυμφεύτηκε την αγαπημένη του, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο αγόρια. Τώρα, αυτή η ευτυχισμένη περίοδος που διανύει σε προσωπικό επίπεδο, εάν συνοδευτεί με μία πρόταση για να κάνει καριέρα σε ένα μεγάλο κλάμπ, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, από μόνο του, θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό γεγονός.

Εκτός από τον Κάργα, εξετάζονται περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που έχουν όλες τις προδιαγραφές για να κάνουν καριέρα σε υψηλότερο επίπεδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.