Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε ένα μάθημα στον Ζάιον Ουίλιαμσον

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2021

Δεν τον πήραν τα χρόνια αφού είναι μόλις στα 26 του, όμως θεωρείται πια έμπειρος. Αρκετά έμπειρος στο ΝΒΑ προκειμένου να... διδάξει κάποια πράγματα στους νεότερους. Αυτό έκανε σήμερα τα ξημερώματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον Ζάιον Ουίλιαμσον.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έκανε εμφάνιση MVP με 38 πόντους, 10 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη με 129-125.

Ήταν το τρίτο συνεχόμενο ματς στο οποίο ο «Greek Freak» ξεπέρασε τους 35 κάτι που κάνει για πρώτη φορά παίκτης των Μπακς μετά τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ το 1973...

O Ουίλιαμσον είχε για τους Πέλικανς 34 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Οι Ουίζαρντς συνεχίζουν να ανεβαίνουν μετά την απογοητευτική εκκίνηση τους. Νίκησαν μέσα στο Ντένβερ τους Νάγκετς με 112-110 με τον Μπράντλεϊ Μπιλ να σημειώνει 33 πόντους και κάποια κρίσιμα καλάθια στην τέταρτη περίοδο. 34 είχε από την πλευρά των γηπεδούχων ο Τζαμάλ Μάρεϊ.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έφτασε τα εννιά triple-double στη σεζόν, ισοφαρίζοντας τη μεγαλύτερη επίδοση μιας περιόδου από παίκτη των Ουίζαρντς, αφού εννιά είχε και ο Ντάρελ Ουόκερ το 1989-90.

Οι Μάτζικ αποδείχτηκαν χαμηλό εμπόδιο για τους Νετς που με 27 πόντους και εννιά ασίστ του Κάιρι Ίρβινγκ τους νίκησαν με 129-92 και έφτασαν τις οχτώ διαδοχικές επιτυχίες.

Ο Τζόελ Εμπίντ πρωταγωνίστησε στη νίκη των Σίξερς επί των Μάβερικς με 111-97. Ο All Star σέντερ είχε 23 πόντους, εννιά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ ενώ για τους Μαβς, ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 19 πόντους και τέσσερις ασίστ.

Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 122-94 επί των Κλίπερς σημείωσαν οι Γκρίζλις, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά του Γιόνας Βαλαντσιούνας. Ο Λιθουανός σέντερ είχε 16 πόντους και 15 ριμπάουντ ενώ από την άλλη ο Καουάι Λέοναρντ είχε 17 πόντους, πέντε ριμπάουντ και επτά ασίστ.

Σαρωτικοί ήταν οι Νικς στο παιχνίδι τους με τους Κινγκς τους οποίους διέλυσαν με 140-121, έχοντας κορυφαίο τον Τζούλιους Ραντλ που είχε 21 πόντους, 14 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.