Ο Φοίνικας Πολίχνης ευχαριστεί τον Χουνουζίδη

Metrosport Team21 Μαρτίου 2023

Ολοκληρώθηκε χθες η συνεργασία του Φοίνικα Πολίχνης με τον προπονητή Σωκράτη Χουνουζίδη και ο σύλλογος με ανακοίνωση του ανέφερε:
Τον ευχαριστούμε πολύ για την χρόνια προσφορά του προς τον σύλλογο μας. Ο Σωκράτης Χουνουζίδης ξεκίνησε ως προπονητής στην ακαδημία μας και τα τελευταία 2 χρόνια ήταν στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας, την οποία οδήγησε φέτος στα playoff του πρωταθλήματος.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα για την μετέπειτα πορεία του καθώς θα αποτελεί πάντα κομμάτι της οικογένειας του Φοίνικα Πολίχνης

Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε κοινή συναινέσει μετά τον αγώνα του Φοίνικα με τον Παύλο Μελά. Ο Φοίνικας Πολίχνης είχε προηγηθεί του Παύλου Μελά με 2-0 αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2. 

Ο Σωκράτης Χουνουζίδης αμέσως μετά τον αγώνα είχε τονίσει : Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Τα πράγματα κύλισαν όπως περιμέναμε. Βρήκαμε λύσεις και καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος, μας οδήγησε σε ένα παιχνίδι που δεν μας ταιριάζει και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Κατάφερε ο Παύλος Μελάς να μειώσει γρήγορα και αυτό ήταν κομβικό. Δεχτήκαμε πίεση το περιμέναμε και οι στατικές φάσεις και πάλι έκριναν το παιχνίδι και έδειξαν τις αδυναμίες μας. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσπαθήσαμε να κερδίσουμε αλλά δυστυχώς αυτό δεν φτάνει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.