Ποντίκης για το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ: «Ο Φινλανδός έχασε από το 1ο λεπτό τον έλεγχο»

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής, Δημήτρης Ποντίκης, και σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις στη Λεωφόρο στο δεύτερο προημιτελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη φάση του Μπράντον: «Ηταν κόκκινη, δεν είναι για μία αγωνιστική αλλά για το παραπάνω θα κρίνει η επιτροπή. Για μένα θα έπρεπε να είναι ή 2 ή 3 αγωνιστικές. Ο Φινλανδός διαιτητής έχασε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Όταν ξεκινάει να χαρίζει κάρτες, τότε του γυρνάει μπούμερανγκ. Και στο τέλος έβγαλε 11 κίτρινες και μία κόκκινη. Θα μπορούσε να είχε βγάλει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κουρμπέλη και μετά έβγαζε για απλό διώξιμο ποδοσφαιριστή για καθυστέρηση. Ο πειθαρχικός του έλεγχος χάλασε και το παιχνίδι. Αν έβγαζε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 1ο λεπτό, τότε όλοι στον αγωνιστικό χώρο θα ήταν μαζεμένοι. Εμένα με ξενίζει πως στο πρώτο παιχνίδι ήρθε κορυφαίος διαιτητής και στο δεύτερο παιχνίδι ήρθε ένας διαιτητής που τον ξέρουν μόνο στη Φινλανδία. Δεν μπορείς να προστατεύεις τη μία ομάδα στην μία έδρα και να μην το κάνεις για την άλλη».

Για τον αποκλεισμό του Αρη: «Για μένα ο Αρης στη φάση του Εμβιλά έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Ο Αρης εκεί αδικήθηκε, αν και στο τέλος αδίκησε τον ίδιο του εαυτό μένοντας εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Για μένα δεν είναι πανάκεια οι ξένοι διαιτητές, ίσως πρέπει να επιμορφωθούν καλύτερα οι Ελληνες διαιτητές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.