Ο φετινός τελικός του Champions League κρύβει μία ευχάριστη έκπληξη

Metrosport Team11 Ιουλίου 2020

Επιμέλεια: Γιώργος Τσαρουχάς

Μετά και την σημερινή κλήρωση για το final- 8 του Champions League, οι φίλαθλοι ολόκληρου του πλανήτη περιμένουν με ανυπομονησία τα ματς του Αυγούστου που όπως και να χει θα μείνουν στην ιστορία.

Η κληρωτίδα έβγαλε μερικά πολύ ενδιαφέρον ζευγάρια - ματσαρίσματα αλλά και ένα ένα βέβαιο σενάριο όσον αφορά τον τελικό της 23ης Αυγούστου. Συγκεκριμένα, η κληρωτίδα και οι διασταυρώσεις της έδωσε το δικαίωμα σε μία εκ των Λειψία, Αταλάντα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν να βρεθούν στον προνομιούχο τελικό και να διεκδικήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το βαρύτιμο τρόπαιο!

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, που απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ στη φάση των 16, είναι αυτή με την μεγαλύτερη εμπειρία από τελικούς με πιο πρόσφατη ανάμνηση εκείνη κόντρα στην συντοπίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης τον Μάιο του 2016. H Aτλέτικο έχει ηττηθεί και στους 3 προηγούμενους τελικούς της στην διοργάνωση και πιστεύει ότι φέτος είναι η ευκαιρία της, η ώρα της δικαίωσης θα έλεγε κανείς.

Από την άλλη, μια εκ των Παρί Σεν Ζερμέν, Λειψία και Αταλάντα θα κάνουν «σεφτέ» σε τελικούς Τσάμπιονς Λίγκ, εφόσον καταφέρουν να βγάλουν εκτός διεκδίκησης και κουβέντας την Ατλέτικο. Μήπως ήρθε η ώρα να πιάσουν τόπο τα δισεκατομμύρια των Γάλλων ή θα κάνουν την έκπληξη οι «σταχτοπούτες» της φετινής διοργάνωσης; Όπως και να χει, το ενδιαφέρον είναι αμείωτο και η ανυπομονησία μεγάλη... 

Θυμηθείτε τα ζευγάρια των προημιτελικών:

1. Ρεάλ ή Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν ή Γιουβέντους

2. Λειψία - Ατλέτικο

3. Νάπολι ή Μπαρτσελόνα - Τσέλσι ή Μπάγερν

4. Αταλάντα - Παρί Σεν Ζερμέν

Οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο μέσα σε αυτό το «καυτό» και άκρως ποδοσφαιρικό δεκαήμερο του Αυγούστου.  


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.