Ο «Φέτφα» θέλει βοήθειες!

Μάνος Χατζάκης11 Ιουνίου 2020

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποτελεί βαρόμετρο για τον φετινό Αρη και, όσο έρχονται τα κρίσιμα παιχνίδια, τόσο ο Μίκαελ Ενινγκ ποντάρει περισσότερα πάνω του.

Φέτος, σε αρκετά παιχνίδι "τράβηξε" την ομάδα με τις ενέργειές, την εκρηκτικότητα και τις εμπνεύσεις του, ωστόσο δεν ήταν και λίγα τα παιχνίδια, που οι αντίπαλοι δεν τον άφηναν από τα μάτια του.

Φωτογραφίες με τον "Φέτφα" να μαρκάρεται από τρεις και τέσσερις αντιπάλους, όπως για παράδειγμα κόντρα στον ΟΦΗ, υπάρχουν... άπειρες στο φετινό Πρωτάθλημα. Ο χαφ του Αρη είναι -συνήθως- από τους πρώτους που πηγαίνουν, για να υποδεχθούν την πρώτη πάσα, ώστε να κάνει το παιχνίδι της ομάδας του.

Μοιραία, λοιπόν, οι αντίπαλες άμυνες προσαρμόζονται στο παιχνίδι του και με -σχετική ευκολία- μπορούν να τον θέσουν... εκτός. Όχι ότι ο Αρης δεν έχει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν -εξίσου- να τα καταφέρουν καλά στο οργανωτικό σκέλος, αλλά ο Φετφατζίδης αποτελεί αξιόπιστη πηγή κινδύνου.

Ισως, ο Ενινγκ χρειαστεί να καταστρώσει νέα πλάνα, ενόψει play off και Κυπέλλου, ώστε ο βραχύσωμος μέσος να παίρνει βοήθειες και να ξεμπλοκάρεται ευκολότερα, γιατί διαφορετικά θα παρουσιάζονται ανάλογα φαινόμενα, όπως στο πρώτο 45λεπτο κόντρα στους Κρητικούς.

Αλλωστε, η κούρσα του Ροζ από τα δεξιά, λίγο πριν πασάρει στον Γκάμα για το 1-1, δεν έγινε τυχαία...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.