Ο Φέρντιναντ «κάρφωσε» το «Φαινόμενο» και τον Τιερί Ανρί- Γι' αυτό τον λόγο έχουν πρόβλημα με τον Ρονάλντο

Metrosport Team25 Μαρτίου 2024

Ο Ρίο Φέρντιναντ έπαιξε στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για έξι ολόκληρα χρόνια, το διάστημα που ο  Πορτογάλος θρύλος ήταν εξίσου κάτοικος...Ολντ Τράφορντ. 

Γεγονός το οποίο σημαίνει πως γνωρίζει καλά τον τελευταίο αλλά και τις «έχθρες» του. Μάλιστα, σε πρόσφατο podcast αποκάλυψε και τον λόγο που οι Ναζάριο και Τιερί Ανρί «έχουν πρόβλημα» με τον Ρονάλντο.

Μιλώντας λοιπόν στο «Vibe with FIVE», ο άλλοτε αστέρας της Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας μίλησε για τις σχέσεις του Ανρί και του... Βραζιλιάνου Ρονάλντο απέναντι στον Κριστιάνο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει ζήλια κι εχθρότητα από την πλευρά τόσο του Ρονάλντο Ναζάριο, όσο και του Τιερί Ανρί απέναντι στον CR7.

Σχετικά με το «Φαινόμενο», ο Φέρντιναντ είπε: «Υπάρχει κάτι που παρατήρησα στον Βραζιλιάνο Ρονάλντο απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Υπάρχει μπιφ. Είναι λόγω του ονόματος. Νομίζω ότι σαν να λέει "πήρες το όνομά μου, οπότε έχω πρόβλημα μαζί σου"».

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τιερί [Ανρί]: «Ο Τιερί είναι το ίδιο. Γιατί όταν τον βλέπω να μιλάει για τον Κριστιάνο, μιλάει για αυτόν και δεν ενθουσιάζεται. Φαίνεται ότι υποτιμά πολύ τη σημασία του [Κριστιάνο], πρόσθεσε ο Φέρντιναντ. «Υπάρχει ένα κλιπ στο Χάιμπουργι όταν ο Ανρί πήγε και προκάλεσε τον Κριστιάνο, τον χαστουκίζει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ή κάτι τέτοιο και ο Κριστιάνο τον απωθεί μακριά», τόνισε.

«Στη συνέχεια ο Κριστιάνο σκόραρε το νικητήριο γκολ και ο Ανρί παίρνει τη μπάλα για την σέντρα με τον σκόρερ να φαίνεται στο βάθος. Φαίνεται ότι υπάρχει μια μικρή ιστορία πίσω από αυτό που ίσως είναι ακόμα στο μυαλό του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.