Ο Φερέιρα βγάζει ήδη περισσότερα από κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης

Metrosport Team01 Απριλίου 2023

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει καταφέρει να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στον πάγκο της Παλμέιρας, οδηγώντας την ομάδα στον 11ο τελικό της θητείας του, ενώ θα συμμετάσχει για τέταρτη φορά στο Copa Libertadores της Αμερικής.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ καρπώνεται ήδη πλουσιοπάροχο συμβόλαιο από το βραζιλιάνικο σύλλογο, αντάξιο των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, δουλεύοντας σε μια αγορά που δεν είναι τόσο πλούσια οικονομικά όσο της "Γηραιάς Ηπείρου".

Ο Πορτογάλος προπονητής βάζει στα ταμεία του ήδη περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης, όπως ο Τσάβι της Μπαρτσελόνα, ο Σπαλέτι της Νάπολι και o Έντιν Τέρζιτς της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μάλιστα, η Παλμέιρας φέρεται να θέλει να προσφέρει νέο πλουσιοπάροχο και πολυετές συμβόλαιο στον 44χρονο τεχνικό, ο οποίος μόνο τον τελευταίο χρόνο (σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους) έχει απορρίψει προτάσεις από Μπράιτον, Γρανάδα, Μπορντό, Μαρσέιγ, Φενερμπαχτσέ, Ντιναμό Κιέβου, αλλά και από την Αλ-Ραγιάν που του προσέφερε τριπλάσιες απολαβές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.