«Ο Φερέιρα μου τονίζει πως ακόμη δεν έχω πετύχει τίποτε»

Γιώργος Ζαΐρης11 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη του Φερέιρα προς το πρόσωπο του: "Πάντα μου λέει ότι δεν έχω πετύχει κάτι ακόμη. Πως πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και να μην νιώσω ποτέ ότι έχω πετύχει κάτι". Αναφέρθηκε στον Δημήτρη Πέλκα και στη βοήθεια που του δίνει:

 "Η προσαρμογή από την Κ19 στην πρώτη δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα αλλά οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ και τους ευχαριστώ πολύ. Ειδικά ο Πέλκας που και αυτός προέρχεται από τα τμήματα υποδομής με έχει βοηθήσει πολύ όπως και τα άλλα παιδιά που προερχόμαστε από την Κ19. 

Είμαι χαρούμενος που έχω αυτή τη βοήθεια και τον ευχαριστώ πολύ". Αναφέρθηκε και στον προσωπικό του στόχο: "Να συνεχίσω να βελτιώνομαι καθημερινά, αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου πέρα από αυτό". Τέλος μίλησε και για τον αγώνα με την Μπενφίκα: "Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα αυτό. Μπορεί να κερδίσαμε τη Λάρισα με 1-0 αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ. Θα δουλέψουμε τις επόμενες μέρες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.