Ο Φερέιρα ήθελε να φέρει τον Παλίνια στον ΠΑΟΚ, τώρα τον θέλει ο Πεπ για την Σίτι

Metrosport Team31 Μαρτίου 2021

Τι κοινό μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ και η Μάντσεστερ Σίτι; Θεωρητικά κανένα. Ενας ποδοσφαιριστής όμως, συνδέει έμμεσα τις δύο ομάδες. Ο λόγος για τον Ζοάο Παλίνια, ο οποίος έχει μπει στο ραντάρ της αγγλικής ομάδας, βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ πριν περίπου δύο χρόνια. 

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος της Σπόρτινγκ μετά το πέρασμά του από τη Μπράγκα, επέστρεψε στα «λιοντάρια» και αφού καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα, πλέον κλήθηκε και στην Εθνική Πορτογαλίας, από τον Φερνάντο Σάντος. Έκανε ντεμπούτο στην τρέχουσα προκριματική διαδικασία του Μουντιάλ 2022. Αγωνίστηκε μάλιστα και στα τρία ματς.

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Παλίνια βρίσκεται στο ραντάρ του Γκουαρδιόλα για τη Μάντσεστερ Σίτι! Ο Καταλανός προπονητής των «πολιτών» τον έχει ξεχωρίσει για αντί - Φερναντίνιο.Ο 35χρονος Βραζιλιάνος, όπως όλα δείχνουν, θ' αποχωρήσει από την ομάδα του Μάντσεστερ στο τέλος της σεζόν και έτσι ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με την A Bola η Σπόρτινγκ δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της κάτω από τα 40.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Ζοάο Παλίνια. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μπορέσει να συνεργαστεί μαζί του αφού δεν βρέθηκε τρόπος να σπάσει ο δανεισμός του από την Μπράγκα και κατέληξε στον Άντερσον Εσίτι, τον οποίον απέκτησε από τη Γάνδη αντί 3.500.000 ευρώ. Πάντως, ο Αμπέλ Φερέιρα μαζί με τον Μάριο Μπράνκο προσπάθησαν να τον φέρουν στην Τούμπα αλλά δεν τα κατάφεραν.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.