Ο Φερέιρα δηλώνει έτοιμος και για το νέο μοντέλο πρωταθλητισμού!

Metrosport Team04 Απριλίου 2020

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να μπει σε έναν διαφορετικό δρόμο από την νέα αγωνιστική περίοδο και να επιδιώξει να υλοποιήσει τον στόχο του πρωταθλητισμού με διαφορετική συνταγή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι υπερβολές στο μπάτζετ θα αποφευχθούν, ο Δικέφαλος θα επιδιώξει την ενίσχυση του ρόστερ με αξιόλογους ελεύθερος, παίκτες με μικρό κόστος αγοράς και νέους από τις Ακαδημίες του.

Η συζήτηση στο εσωτερικό της ομάδας έχει αρχίσει και ο Αμπέλ Φερέιρα, κόντρα στα σενάρια αποχώρησης που ήρθαν στο προσκήνιο τις τελευταίες  μέρες και δεν έχουν καμία ουσιαστική βάση είναι έτοιμος να υπηρετήσει το νέο πλάνο. 

Τι έχει διαμηνύσει στον Σαββίδη

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, όχι απλά παραμένει (για να είμαστε ακριβείς, μόνο αν προέκυπτε κάποια πολύ καλή πρόταση, όπως είχε συμβεί στο  παρελθόν με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θα μπορούσε να τεθεί θέμα... μεταγραφής του), αλλά έχει ήδη στείλει μήνυμα για την επόμενη μέρα του  ΠΑΟΚ.

Έχει ήδη διαμηνύσει στον Ιβάν Σαββίδη και στους συνεργάτες του ότι μπορεί να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα, ακόμη και με μικρότερο κόστος. «Μπορώ να κάνω πρωταθλητισμό και με μειωμένο  μπάτζετ» έχει τονίσει χαρακτηριστικά ο Αμπέλ Φερέιρα που φυσικά, αν δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό και συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, θα κληθεί να συμμετάσχει αποφασιστικά στην διαμόρφωση του ρόστερ και στις μεταγραφές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.