«Ο Φεντσένκοφ ήταν επιδραστικός στη Σαχτάρ, μιλάει 5 γλώσσες και έχει πάει σε ακαδημίες μεγα΄λων ομάδων»

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ουκρανός δημοσιογράφος, Νικολάι Καϊτούλ, και μίλησε για την μετακόμιση του Μπότο από τη Σαχτάρ στον ΠΑΟΚ αλλά και τον ερχομό του δεξί του χεριού, Αντρέι Φεντσένκοφ, ως αρχισκάουτ στον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την μετακόμιση του Μπότο από τη Σαχτάρ στον ΠΑΟΚ: «Όταν ήρθε στη Σαχτάρ ο Μπότο πούλησε αρκετές παίκτες για να κάνει αγορές. Αρχισε να αγοράζει νεαρούς παίκτες, οι οποίοι τώρα παίρνουν το χρίσμα στη βασική ενδεκάδα, το 80% της ενδεκάδας της Σαχτάρ είναι παίκτες που έφερε ο Μπότο και από εδώ και στο εξής θα φανεί η δουλειά που έκανε. Οι φίλοι της Σαχτάρ περιμένουν πολλά από τους παίκτες που έφερε».

Για τον Φεντσένκοφ: «Μιλάει ρώσικα, γερμανικά, αγγλικά, ισπανικά, πορτογαλικά. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να μιλάει απευθείας με ατζέντηδες και ήταν επιδραστικός στη Σαχτάρ. Τους τελευταίους μήνες είχε επισκεφθεί τις ακαδημίες του Αγιαξ, της Λιλ, της Κολωνίας και έχει δει αρκετές παίκτες, ίσως για τη Σαχτάρ ίσως και για τον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.