«Ο Φάμπιο Μαρτίνς μου είπε ότι τον θέλουν ο ΠΑΟΚ και άλλες δύο ελληνικές ομάδες»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Πέντρο Σίλβα και μίλησε για την υπόθεση του Φάμπιο Μαρτίνς που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής του αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες δύο ελληνικές ομάδες. Μεταξύ άλλων, ο Πέντρο Σίλβα δήλωσε:

Για τον Φάμπιο Μαρτίνς: «Μίλησα μαζί του πριν λίγο. Μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ελληνικές ομάδες που ενδιαφέρονται. Είναι και άλλες δύο, αλλά δεν μου έχει πει τίποτα παραπάνω. Ενδιαφέρεται και η Θέλτα όπου είναι προπονητής ο Κάρλος Καρβαλιάλ και έχει δουλέψει μαζί του στη Μπράγκα και την Αλ Γουάχντα».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Δεν είπε κάτι παραπάνω γιατί όταν είναι για τα μεταγραφικά δεν μιλάνε πολύ. Μου είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, τον ξέρει, είναι ιστορική ομάδα και τον ενδιαφέρει να παίξει εκεί. Θα ήθελε να κλείσει σύντομα κάπου για να ενταχθεί και να κερδίσει χρόνο ώστε να είναι έτοιμος τον Ιανουάριο που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Δουλεύει ατομικά με γυμναστή αλλά είναι διαφορετικό να δουλεύεις σε μια ομάδα από ότι μόνος».

Για το αγωνιστικό του στυλ: «Είναι αριστεροπόδαρος, του αρέσει να παίζει αριστερά στην επίθεση. Σε σχήμα 4-3-3 είναι ένας από τους ακραίους, σε 4-2-3-1 είναι το 10αρι πίσω από τον φορ. Ο Φάμπιο Μαρτίνς μπορεί να παίξει στη θέση 10».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.