Ο Φαμπιάνο βάζει τον Μάντζιο σε πειρασμό

Μάνος Χατζάκης27 Ιουλίου 2021

Δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό με την Αστανά απέκτησε ο Φαμπιάνο Λέισμαν, καθώς ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά ζητήματα με την Ομοσπονδία της Τουρκίας και ο βραζιλιάνος στόπερ θα είναι στην αποστολή της αναμέτρησης. Πιθανότητες υπάρχουν να εμφανιστεί, όμως, και στην ενδεκάδα του Αρη.

Ο Ακης Μάντζιος επεξεργάζεται το σενάριο χρησιμοποίησης -από την αρχή- του Φαμπιάνο, θέλοντας να περιορίσει τα λάθη στο κέντρο της άμυνας, τα οποία παρουσιάζονται σταθερά από την έναρξη της προετοιμασίας. 

Ο πρώην παίκτης της Ντενιζλί, μετά την περιπέτεια που πέρασε, εξαιτίας της τουρκικής Ομοσπονδίας, πλέον περιμένει και ο ίδιος το παιχνίδι, καθώς νιώθει σε καλή κατάσταση. 

Ο ίδιος θεωρεί εαυτόν πλήρως ενσωματωμένο στις ανάγκες του συνόλου και, αν ο προπονητής του ασπάζεται την ίδια άποψη, τότε γιατί όχι και να τον δούμε δίπλα σε Δεληζήση ή Μπεναλουάν.

Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρο ποιος εκ των δύο μείνει εκτός, σε περίπτωση που ο Μάντζιος χρίσει βασικό τον Φαμπιάνο. Αφορμές έδωσαν και οι δύο, αλλά ο 51χρονος τεχνικός είναι εκείνος που ξέρει καλύτερα με ποιον ταιριάζει ο λατίνος στόπερ.

Σήμερα και αύριο, η τεχνική ηγεσία θα δώσει περισσότερα δείγματα των σκέψεών της, αναφορικά την ακριβή σύνθεση του κεντρικού αμυντικού διδύμου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.