Η ατάκα Γκαγκάτση για Ιβάν Σαββίδη στη συνέντευξη Τύπου για Νέα Τούμπα: «Ο ευεργέτης, η επιμονή και το όραμά του μας έφεραν εδώ»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2022

Στο πάνελ της χθεσινής συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε για να ανακοινωθεί η συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δύο μεγάλες εταιρίες για την κατασκευή της νέας Τούμπας, ήταν αρχικά οι Κυριάκος Κυριάκος, Μάκης Γκαγκάτσης, Δημήτρης Μουτσάκης και Γιάννης Δημογιάννης. Παρούσα στην αίθουσα ήταν η Μαρία Γκοντσαρόβα και ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε για τον ευεργέτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Και είπε: «Είναι μια από τις πιο ιστορικές ημέρες για τον ΠΑΟΚ. Την περιμέναμε καιρό. Μια μέρα που θα μνημονεύεται για χρόνια καθώς μπαίνουν οι υπογραφές και γίνεται το πρώτο βήμα. Χωρίς τον ευεργέτη, Ιβάν Σαββίδη, δεν θα υπήρχε τίποτα. 

Η επιμονή, η δύναμη και το όραμα του, μας οδήγησε σε αυτή τη στιγμή. Είμαστε στην αρχή, έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά. Η υπογραφή των συμβάσεων είναι ιστορική καθώς είναι το πρώτο βήμα για την έναρξη της Νέας Τούμπας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.