Το προσωπικό στοίχημα του Εσίτι

Γιώργος Καστάνης12 Ιουλίου 2021

Από μόνη της, η δήλωση του Λουτσέσκου για τον Εσίτι, πως έχει αλλάξει την εικόνα του και η εμφάνισή του, με αντίπαλο τον Βόλο, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη μπορεί να περάσει. Δείχνει πως ο Ρουμάνος προπονητής, υπολογίζει, αξιολογεί, όλους τους παίκτες που ανταποκρίνονται στα «θέλω» του.

Ο Ρουμάνος δεν είναι δογματικός. Εφόσον ο Αντερσον Εσίτι συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει με τον ίδιο ρυθμό και βελτιώσει αισθητά τις αδυναμίες του, τότε είναι βέβαιο πως θα του δώσει ευκαιρίες. Θα τον αξιολογήσει ακόμη καλύτερα και είναι πολύ πιθανό, να του εμπιστευτεί μία θέση στο ρόστερ της ομάδας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ειδικά, στον χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου αποδεδειγμένα χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, κάθε ικανή επιλογή, μπορεί να αξιοποιηθεί προς το συμφέρον της ομάδας.

Ο Εσίτι μετά τον δανεισμό του στην Γκιοζτέπε, θέλει να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα. Ένα προσωπικό στοίχημα που έβαλε. Να συμμετέχει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τη νέα περίοδο, να προσφέρει με όλες τις δυνάμεις του. Μπορεί ο Εσίτι να τα καταφέρει; Αυτό είναι ένα ερώτημα, στο οποίο μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει για να αξιολογηθεί ανάλογα από τον προπονητή της ομάδας. Τα πρώτα δείγματα γραφής πάντως, του δεκαημέρου της προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη είναι θετικά. Το μαρτυρά και η δήλωση του τεχνικού του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.