Ο Ερυθρός Αστέρας κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας επικρατώντας της Παρτίζαν με 85-79

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν ο μεγάλος νικητής το μπασκετικού ντέρμπι του Βελιγραδίου, το οποίο αυτή την φορά έχριζε τον Κυπελλούχο Σερβίας. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 85-79 την Παρτίζαν και πήραν τον πολυπόθητο τίτλο για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Στον φαντασμαγορικό τελικό, ο οποίος έλαβε χώρα στο «Čair Sports Center» της Νις, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επιβλήθηκε αυτής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στέφθηκε Κυπελλούχος Σερβίας.

Ο Ερυθρός Αστέρας στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης επέβαλε τον ρυθμό του και είχε τον έλεγχο του αγώνα, παρά την μεγάλη θέληση της Παρτίζαν να μπει ξανά στο ματς. Ο Ρόκας Γκεντράιτις ήταν ο πρώτος σκόρερ των Κυπελλούχων μετρόντας 17 πόντους. Ωστόσο καλύτερος του παρκέ ήταν ο Μίλος Τεόντοσιτς έχοντας 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Επίσης πολύ καλή απόδοση είχε και ο Τζοέλ Μπόλομποϊ με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Για την Παρτίζαν οι 24 πόντοι του Ζακ Λεντέι δεν ήταν αρκετοί, μάλιστα ο καλαθοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» είχε 7 ριμπάουντ και 6/8 τρίποντα. Ο Πάντερ σημείωσε άλλους 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4/11 τρίποντα, ενώ «διψήφιος» ήταν και ο Νάναλι φτάνοντας τους 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 43-44, 68-63, 85-79

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.