Ηρακλής: Έρχεται ο Σκουρτόπουλος με γεμάτη ατζέντα

Στέλιος Παρθενάκης07 Ιουλίου 2021

Στο Ιβανώφειο μετρούν δυο χρόνια από την επιστροφή της ομάδας στην Basketleague και θέλουν στην τρίτη τους σεζόν να κάνουν την πιο σωστή προεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Για τον λόγο αυτό από ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή συνεννόηση με τους συνεργάτες του, οπότε τα ραντεβού που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες στο Ιβανώφειο είναι σημαντικά.

Αναμφίβολα, παρά τις υποχρεώσεις του ως μέλους του τεχνικού επιτελείου του Ρικ Πιτίνο, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε έντονη ενασχόληση με τα θέματα, που “τρέχουν” στον Ηρακλή και έχουν να κάνουν με τη συγκρότηση του νέου ρόστερ. Πλέον, όλα θα είναι πιο εύκολα.

Ο Γιώργος Τσιάρας και ο Δημήτρης Καρβέλας δεν έχουν σταματήσει τις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους με την προοπτική κάποια στιγμή να αρχίσουν οι ανακοινώσεις και οι θετικές απαντήσεις.

Ο ελληνικός κορμός είναι προτεραιότητα για τον Ηρακλή, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να βρεθεί η χρυσή τομή. Οι ξένοι είναι ένα κομμάτι το οποίο θα απασχολήσει αργότερα το τεχνικό τιμ, ανάλογα με τις απαντήσεις που θα λάβει ο Ηρακλής από τους ελληνικούς στόχους.

Σαλούστρος, Παπαδάκης, Κατσίβελης, Ζάρας και φυσικά ο Καββαδάς είναι βασικοί πυλώνες. Από εκεί και πέρα, έγινε μια πρώτη συζήτηση με τον Χάνλαν, αλλά δεν υπάρχει η οικονομική ταύτιση.

Παράλληλα, άρχισε να γίνεται και η σχετική προετοιμασία για τα φιλικά, την προετοιμασία και όλα αυτά που μια σοβαρή ΚΑΕ θα πρέπει να προετοιμάσει, για να είναι όλοι οι παίκτες αφοσιωμένοι στο έργο τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.