Ο επιβαρημένος Ίνγκασον και το τετ α τετ με Γκαρσία

Γιώργος Καστάνης02 Απριλίου 2021

Από τους διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ(δέκα στο σύνολο), αυτός που έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας, ήταν ο Ίνγκι Ινγκασον.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε τόσο εναντίον της Γερμανίας, αλλά και εναντίον της Αρμενίας και του Λιχτενστάιν. Και προσέξτε κάτι πολύ σημαντικό: Και τα τρία προαναφερόμενα παιχνίδια για την Ισλανδία, διεξήχθησαν εκτός έδρας.

• Αυτό σημαίνει πως εκτός από τα τρία «γεμάτα» 90λεπτα που «έγραψε» ο Ίνγκασον, βρισκόταν (όπως και όλα τα μέλη της αποστολής της Ισλανδίας) με μία βαλίτσα στο χέρι. Κατά συνέπεια, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, είναι ο πλέον επιβαρυμένος από κάθε άλλο διεθνή. Χθες δεν συμμετείχε στη προπόνηση, αυτό λογικά αναμένεται να συμβεί σήμερα το απόγευμα.

• Με γεμάτο το πρόγραμμα και μόλις δύο προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ (αν και σήμερα μπορεί να κάνει περισσότερο χαλάρωμα και ατομικό πρόγραμμα) προορίζεται για την βασική ενδεκάδα στο κυριακάτικο παιχνίδι;

 Είναι ένα ερώτημα σημαντικό, στο οποίο θα κληθεί να δώσει την τελική του απάντηση ο Πάμπλο Γκαρσία. Θα προηγηθεί συζήτηση με τον διεθνή άσο, για να διαπιστωθεί η κατάστασή του και από τη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα προκύψει το τελικό αποτέλεσμα. Το αναφέρουμε, γιατί εξαιτίας των αλλεπάλληλων αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει ο ΠΑΟΚ, ίσως προτιμηθεί να πάρει κάποιες ανάσες σε αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.