Ο εντυπωσιακός Μελίσσας σταμάτησε τον Παναθηναϊκό!

Δημήτρης Καλαϊτζής22 Φεβρουαρίου 2021

Με τον Νίκο Μελίσσα να κατεβάζει ρολά, ο Παναιτωλικός πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-0) στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1.

Μ΄ αυτή τη νίκη, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ανέβηκε στην 12η θέση της βαθμολογίας με 17 πόντους, ενώ ξέφυγε επτά βαθμούς από την ουραγό Λάρισα, που αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στο Αλκαζάρ. 

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έχασαν για δεύτερη φορά στο φέτος στο Αγρίνιο, αφού είχε προηγηθεί η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον θεσμό του Κυπέλλου. 

Στα του αγώνα, οι Αγρινιώτες άρχισαν με τους καλύτερους οιωνούς την αναμέτρηση, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο έκτο λεπτό. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αριγίμπι από τα αριστερά, η άμυνα των «πρασίνων» δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα, αυτή έφτασε στον Εντινγκά, ο οποίος με ένα τρομερό σουτ νίκησε τον Διούδη, γράφοντας το 1-0. 

O Παναθηναϊκός σκόραρε στο 16΄ με τον Μαουρίσιο, όμως το τέρμα του Βραζιλιάνου ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR.


Το υπέρ τους προβάδισμα οι γηπεδούχοι το κράτησαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης, η ομάδα του Μπόλονι πίεσε και έχασε σωρεία ευκαιριών για την ισοφάριση. Στο 49΄ το σουτ του Μολό κόντραρε σε σώματα και η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ. Έξι λεπτά μετά, ο Χουάνκαρ με ωραία ενέργεια έκανε το γύρισμα στην μικρή περιοχή, η άμυνα των γηπεδούχων δεν έδιωξε, με τον Ιωαννίδη να κάνει το σουτ και τον Μελίσσα να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ. 

Στο 61΄ το «τριφύλλι» έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Ιωαννίδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Μελίσσα να διώχνει και εν συνεχεία ο Αϊτόρ έκανε το σουτ με τον Τσότσαλιτς να απομακρύνει πάνω στην γραμμή. 

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Παναθηναϊκός άγγιξε το γκολ, αλλά και πάλι ο Μελίσσας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Ιωαννίδη. 

Στο 67΄ ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, Νίκος Μελίσσας είπε «όχι» και στον Ενγκπακοτό.

Στο 68΄ ήταν σειρά του Παναιτωλικού να απαντήσει, με τον Τσιγγάρα να πιάνει το σουτ και τον Διούδη να αποκρούει σωτήρια.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον Παναιτωλικό να πανηγυρίζει ένα τεράστιο τρίποντο. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.