Ο Εντουάρντο, οι νέοι και οι ελεύθεροι

Metrosport Team03 Μαΐου 2020

Στον σχεδιασμό για τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου, όπως είχαμε αναφέρει αναλυτικά στο ρεπορτάζ, η στόχευση είναι να έρθουν στην ομάδα νεότεροι ηλικιακά παίκτες οι οποίοι θα έχουν υπεραξία και θα μπορέσουν παράλληλα να συμμετέχουν ενεργά στο πρότζεκτ του πρωταθλητισμού. Η απόκτηση του Σφιντέρσκι και η αξιοποίησή του είναι η πλέον ενδεικτική.

Αλλωστε κάθε χρόνο, ο στόχος του Δικεφάλου, θα είναι η κατάκτηση του τίτλου. Στο πλαίσιο του εξορθολογισμού, οι ελεύθεροι παίκτες έχουν προτεραιότητα, παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια με τις ομάδες τους το καλοκαίρι και θα μπορέσουν να έρθουν στην Τούμπα. 

Μία από τις περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, που όμως διαθέτουν εμπειρία, είναι και ο Ανγκολέζος εξτρέμ (παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης) Γουίλιαμ Εντουάρντο που αγωνίζεται στην Μπράγκα και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. 

Ο Αμπέλ Φερέιρα τον γνωρίζει, είναι θετικός ώστε να τον φέρει στην Τούμπα και η δική του συμμετοχή θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να προχωρήσει η μετακίνηση του έμπειρου άσου που σημειωτέον έχει Πορτογαλικό διαβατήριο.

Θυμίζουμε πως ο Εντουάρντο είναι «τελειωμένος» από την Μπράγκα εδώ και δύο μήνες, πριν ακόμη ξεσπάσει για τα καλά η πανδημία, καθώς είχε αρνηθεί πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του από την διοίκηση της Πορτογαλικής ομάδας.

Δεδομένο θεωρείται πως στην πρώτη ομάδα θα προωθηθούν νέοι παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Και είτε αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες, είτε συμμετείχαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα Νέων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.