Ο Εντιαγέ είναι η υπέρβαση του Άρη

Γιώργος Στράντζαλης12 Ιουλίου 2021

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Μπαντού Εντιαγέ, με τον οποίο ο Θόδωρος Καρυπίδης συναντήθηκε σε εστιατόριο στη δυτική πλευρά της πόλης συζητώντας τις λεπτομέρειες για τη συμφωνία αλλά και παρουσιάζοντας στον 30χρονο ποδοσφαιριστή το project της ομάδας. Η παρουσία του Σενεγαλέζου χαφ είναι προμήνυμα θετικών εξελίξεων, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένουν μερικές ακόμη λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί επίσημα το μεγάλο deal.

Εφόσον “πέσουν” οι υπογραφές στο τριετές συμβόλαιο που του πρότεινε ο Αρης και ο Εντιαγέ ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, θα πρόκειται για μεταγραφική υπέρβαση από την ΠΑΕ και μία προσθήκη στον άξονα της μεσαίας γραμμής η οποία θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και θα δώσει στον προπονητή ένα δυνατό “γρανάζι” ώστε να δουλέψει η μηχανή του σε ακόμη υψηλότερους ρυθμούς. Ο 30χρονος διεθνής μέσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξάρι όσο και ως οκτάρι, είναι δηλαδή ο box to box χαφ που αναζητούσαν οι «κιτρινόμαυροι», παρέχοντας στον Μάντζιο ευελιξία και τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσει τόσο στο 4-2-3-1 όσο και σε διάταξη με τρία χαφ ως εσωτερικό μέσο. Εχει όλα εκείνα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που «ψάχνουν» οι «κιτρινόμαυροι», γρήγορος, δυνατός και με γεμάτο βιογραφικό με παραστάσεις από Πρωταθλήματα όπως της Τουρκίας και της Αγγλίας όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γαταλασαράι και της Στόουκ αντίστοιχα. Η τελευταία του «στάση» ήταν στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Αϊν. 

Οι επόμενες ώρες προμηνύονται καθοριστικές ως προς την επίτευξη συμφωνίας του Αρη με τον Εντιαγέ, ο οποίος πέρα από αγωνιστική υπέρβαση στοιχειοθετεί και οικονομική καθώς το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της ομάδας. Ο Θόδωρος Καρυπίδης ωστόσο δείχνει αποφασισμένος να ενισχύσει το ρόστερ με επιλογές από το “πάνω ράφι” με σκοπό τη δημιουργία μίας ομάδας που τη νέα σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.