Ο ενθουσιασμός της Άντερλεχτ

Γιώργος Μάντζιος28 Νοεμβρίου 2020

Εδώ είμαστε, πιστοί στο ραντεβού μας για ένα ακόμη Σάββατο, το τελευταίο για τον μήνα Νοέμβριο, με τη δράση να συνεχίζει παντού. Ευρωπαϊκά παιχνίδια είχαμε, ευρωπαϊκά παιχνίδια θα έχουμε και πάλι το μεσοβδόμαδο. Σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα για το διήμερο:

Στην Ολλανδία βασική επιλογή είναι ο άσος της Γκρόνινγκεν που προέρχεται από μία πολύ καλή εμφάνιση στο 1-1 με την πρωτοπόρο (πριν το παιχνίδι) Φίτεσε, στην οποία άξιζε τη νίκη. Στην έδρα της είναι παραδοσιακά ισχυρή, ενώ η Βίλεμ παρότι μας δικαίωσε την προηγούμενη εβδομάδα κερδίζοντας την Φένλο, δεν πατάει καλά φέτος και ιδιαίτερα μακριά από το Τίλμπουργκ. Επιλογή ο άσος (1,95).

Δεύτερη επιλογή το πιθανό combo G/G & over (1,95) ανάμεσα σε Φένλο και Τσβόλε, αφού οι γηπεδούχοι παίζουν πολύ ανοιχτά σε κάθε τους παιχνίδι από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Γιακουμάκης σκοράρει ασταμάτητα αλλά στην άμυνα το κοντέρ γράφει 28 γκολ παθητικό σε 9 παιχνίδια. Η Τσβόλε έρχεται από 3 σερί αμφίσκορα, περιμένω να βοηθήσει κι αυτή στον καλό ρυθμό του αγώνα.

Στο Βέλγιο καθαρά συγκυριακά (χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια) χάθηκε το over 3,5 στο Μπέερσοτ – Άντερλεχτ την προηγούμενη Κυριακή για αυτό θα επιμείνω για μια ακόμη φορά, αφού και πάλι βοηθάει και ο αντίπαλος. Η Μαλίν είναι άκρως επιθετική εντός έδρας και προέρχεται από 5 σερί G/G & over. Με λίγο ρίσκο εδώ θα πληρωθούμε το over 3,5 (2,15).

Θα εμπιστευτώ στο ντέρμπι και την Άντερλεχτ ποντάροντας σε δύο παράγοντες. Αρχικά στο νεανικό ενθουσιασμό των πιτσιρικάδων του Κομπανί, που τρέχουν πολύ μέσα στο γήπεδο και διατηρούν ακόμη αήττητη την έδρα τους (3-3-0) και κατά δεύτερο στην κούραση που θα βγάλει η Σταντάρ, μετά την υπερπροσπάθεια του αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Λεχ Πόζναν. Επιλογή ο άσος (2,20).

Τέλος, στην Πορτογαλία ξεχώρισα μόνο μία επιλογή, αυτή του καλοπληρωμένου G/G (2,10) στο Μπράγκα – Φαρένσε, αφού ο τρόπος παιχνιδιού των γηπεδούχων, αφήνει κενά στα μετόπισθεν. Η Μπράγκα δέχθηκε 3 γκολ από τη Λέστερ, δέχθηκε γκολ από κάποια... Τροφένσε πιο πριν στο κύπελλο, ενώ η αντίπαλος της είναι εκπληκτική στις αντεπιθέσεις, έχοντας σκοράρει μεταξύ άλλων και 2 φορές απέναντι στην Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» φέτος (είχε και χαμένο πέναλτι).

Οι επιλογές μου:

ΔΥΑΔΑ

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 1 (2,20)

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΒΙΛΕΜ 1 (1,95)

ΤΡΙΑΔΑ

ΦΕΝΛΟ – ΤΣΒΟΛΕ G/G & OVER (1,95)

ΜΑΛΙΝ – ΜΠΕΕΡΣΟΤ OVER 3,5 (2,15)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.