Ο Εμπαπέ είναι ο πλουσιότερος αθλητής, με συμβόλαιο 636 εκατ. ευρώ

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2022

Τα χρήματα που καρπώνεται ο Κίλιαν Εμπαπέ προκαλούν ζάλη, με τον Γάλλο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να προορίζεται να γεμίσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς με 636 εκατομμύρια ευρώ για επόμενα τρία χρόνια, αν και εφόσον μείνει στο Παρίσι, κάνοντάς τον πλουσιότερο αθλητή!

Ο Εμπαπέ δεν είναι απλά ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής, αλλά ο πιο πλούσιο αθλητής στον κόσμο, αφήνοντας πίσω του, στη σχετική λίστα, μεγάλους σταρ του αθλητισμού. Μπορεί ο 23χρονος επιθετικός να εμφανίζεται απογοητευμένος από την γαλλική ομάδα για όσα του έταξε, αλλά η συμφωνία με την Παρί εκτοξεύει τα οικονομικά του κατά 636 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την Equipe, ο ετήσιος μισθός του πλησιάζει τα 72 εκατομμύρια, ενώ με την υπογραφή στο συμβόλαιο που υπέγραψε τον Μάιο του εξασφάλισε μπόνους ύψους 180 εκατομμυρίων, τα οποία θα καρπωθεί από τη γαλλικό σύλλογο σε βάθος τριών ετών.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Επίσης κάθε χρόνο στην ομάδα του Παρισιού θα λαμβάνει ακόμα ένα μπόνους με την ολοκλήρωση της σεζόν, ανεξαρτήτως επίτευξης στόχων. Τον πρώτο χρόνο θα πάρει 70 εκατ., τον δεύτερο 80 εκατ. και τον τρίτο και τελευταίο του συμβολαίου του 90 εκατ. ευρώ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.