Ο Έλληνας Γιάννης Σαββίδης εξόπλισε με 18 μηχανές την ΕΛ.ΑΣ.

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2022

Η Α’ προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης γέμισε σήμερα (19/10) με ολοκαίνουργιες μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για τις 18 μοτοσικλέτες 650cc τύπου on-off, που παρέδωσε ο Ιβάν Σαββίδης μέσω του ΟΛΘ. 

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία από τον επιχειρηματία και ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, τον Έλληνα Γιάννη Σαββίδη. Αυτό προέκυψε όταν ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έβλεπε την ομάδα Ζ και τις ανάγκες που είχε όταν συνόδευαν τόσο τον ίδιο, όσο και τις αποστολές του Δικεφάλου και πήρε την απόφαση να συνεισφέρει στο έργο της αστυνομίας που αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες καθημερινά. 

Για τη δωρεά Σαββίδη με τις μηχανές των 18 μηχανών στην ΕΛΑΣ η Ρήγα Θεοδώρα είπε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Στη Σέντρα: ''Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Χαιρετίζουμε την προσφορά της ΟΛΘ ΑΕ η οποία προσέφερε 18 σύγχρονες δίκυκλες μηχανές για να καλυφθούν οι ανάγκες της αστυνομικής δύναμης της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα της Ομάδας Ζ. Η προσφορά αυτή θα ανταποκριθεί στο μέγιστο προς τους πολίτες προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια για όλους''.





Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.