Ο ελεύθερος Γουίλσιρ και ο Κροάτης Κροβίνοβιτς

Metrosport Team01 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ θέλει επειγόντως να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή και δύο περιπτώσεις παικτών, βρίσκονται στα «ραντάρ» των επιτελών του. Η πρώτη αφορά τον 28χρονο Αγγλο box to box, Τζάκ Γουίλσιρ που έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ. Και είναι μία περίπτωση που αξιολογείται καθώς δεν εμπλέκεται ομάδα για να αξιώσει κάποιο ποσό για την απόκτησή του.

Παράλληλα στα υπόψιν του ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο 25χρονος Κροάτης Φίλιπ Κροβίνοβιτς, τον οποίο επιχείρησε να φέρει ο Δικέφαλος το περασμένο καλοκαίρι, πραγματοποιώντας μια δεύτερη κίνηση με παίκτη της Μπενφίκα μετά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε. Ο Κροάτης προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τη Γουέστ Μπρομ στην Championship έχοντας τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 40 ματς και σημαντική συμβολή στην επάνοδο της στην Premier League.

Η Γουέστ Μπρομ τον κράτησε με τη μορφή «δανεισμού» από την Μπενφίκα, όμως τα δεδομένα δεν είναι πια ιδανικά γι' αυτόν. Στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έκανε 11 εμφανίσεις στην Premier League, τις πέντε ως βασικός, χωρίς γκολ και ασίστ. Πέρασε ως αλλαγή προς το τέλος και του τελευταίου αγώνα της στο 2020, στη βαριά εντός έδρας ήττα με 0-5 από τη Λιντς. Ωστόσο η αποχώρηση του συμπατριώτη του Σλάβεν Μπίλιτς, του προπονητή που τον είχε πάρει στη Γουέστ Μπρομ και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σαμς Αλαρντάις ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να οδηγήσει στη διακοπή του δανεισμού του. Πάντως για να προχωρήσει η περίπτωση του Κροάτη, πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα αποχώρησής του από την Γουέστ Μπρομ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.