Ο Νεμάνια Νέντοβιτς απάντησε και εκτός γηπέδου στην Παρτίζαν

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2022

Ήταν εκείνος που έκρινε το πρώτο ντέρμπι της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς όμως δεν περιορίστηκε σε αυτό αλλά απάντησε και στη δήλωση που έκανε πριν τον σέρβικο «εμφύλιο» ο Ματίας Λεσόρ.

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού χάρισε στον Ερυθρό Αστέρα τη νίκη με τρίποντο στα 2’’ παρότι μέχρι εκείνο το σημείο είχε 0/6 σουτ από την περίμετρο…

Μετά το παιχνίδι θέλησε να απαντήσει και σε μία δήλωση του Λεσόρ: «η νίκη επί της Μπουντούτσνοστ είναι το ορεκτικό, αλλά το κυρίως πιάτο έρχεται την Πέμπτη» και ο «Νέντο» είχε αποθηκευμένη την ατάκα αυτή. Έτσι μετά τη χθεσινή νίκη δεν έχασε την ευκαιρία. «Άκουσα κάποιους να λένε πως θα ήμασταν το κυρίως πιάτο. Μάλλον όμως δεν είχαμε καλή γεύση γι’ αυκτούς», είπε ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, που είχε 20 πόντους.

«Συνεχίσαμε να πιστεύουμε ως το τέλος. Ξέραμε πως αν μέναμε κοντά στο σκορ, θα είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι, όπως και κάναμε. Στο φινάλε βγάλαμε δύο σπουδαίες άμυνες, ενώ ο Λούκα (Βιλντόσα) είχε δύο μεγάλα σουτ και δύο σημαντικές ασίστ» τόνισε για το παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.