O εγωισμός του Μήτρογλου!

Γιώργος Στράντζαλης24 Ιουνίου 2021

Από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής προετοιμασίας του Άρη είναι, δίχως αμφιβολία, ο Κώστας Μήτρογλου. Προς τα τέλη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, το μέλλον του στην ομάδα ήταν ορθάνοιχτο και περισσότερο η ζυγαριά συνέκλινε προς το διαζύγιο καθώς στους κίτρινους, λαμβάνοντας υπόψη το πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του, ένιωθαν προβληματισμό από το επίπεδο της προσφοράς του, προφανώς συνυπολογίζοντας και το βαρύ συμβόλαιό του για την επικείμενη σεζόν. 

Ο Έλληνας φορ όμως, στο ίδιο διάστημα, φάνηκε να έχει διαφορετική άποψη η οποία στα 3-5 Πηγάδια καλλιεργείται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα παρουσία του στην προετοιμασία, είναι φανερό πως ο Μήτρογλου όχι μόνο δεν έχει το μυαλό του ν’ αλλάξει περιβάλλον, αλλά ετοιμάζεται για την επιστροφή του σε δράση με ενεργό μάλιστα ρόλο στον Αρη. 

Aπό τον τρόπο που προσπαθεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της προετοιμασίας, τη θέληση, μέχρι και από τις αντιδράσεις του εν ώρα δράσης ή ακόμα και από τους πανηγυρισμούς του στα τελειώματα των φάσεων, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι πρόκειται για έναν… άλλον Μήτρογλου. Πιο δραστήριος, με πάθος και ευδιάκριτη θέληση να δείξει ότι δεν ξέχασε την μπάλα που ήξερε, ούτε έχασε προφανώς τις μεγάλες ικανότητες που διαθέτει στο σκοράρισμα. 

Aκόμα και σαν παρουσία, από τον τρόπο που συναναστρέφεται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, φαίνεται ότι έχει αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. Βγάζει έναν αυθεντικό εγωισμό που μόνο θετικά μπορεί να σχολιαστεί. Κι αυτό είναι κάτι που έχει αντιληφθεί ο Άκης Μάντζιος και από μόνο του αυτό το στοιχείο κάνει τον Έλληνα προπονητή να… ελπίζει. Το ζητούμενο είναι αυτή η ευδιάκριτη αλλαγή να έχει διάρκεια και ο Μήτρογλου αποκτήσει σταδιακά μία αγωνιστική σταθερότητα η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να αποδείξει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει να δώσει ακόμη πολλά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.