Ο δύσκολος Δεκέμβρης του Άρη

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2021

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας κεφαλοποίησης της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας (μέσω της αύξησης των εσόδων από το χορηγικό πρόγραμμα) σε συνδυασμό με την αναγκαιότητα ανταπόκρισης της ΚΑΕ στους υπογεγραμμένους διακανονισμούς καθιστούν τον Δεκέμβριο ως τον κρισιμότερο μήνα για την οικονομική βιωσιμότητα της εταιρίας. 

Το πρόβλημα θα ήταν μικρότερο αν δεν άλλαζε το πλάνο είσπραξης των χρημάτων από το στοίχημα καθώς άλλαξε το αρχικό της καταβολής μιας μεγάλης δόσης τον Ιανουάριο και τα χρήματα θα καταβληθούν σε δύο δόσεις (Ιανουάριο και Μάρτιο). Αυτό σημαίνει ότι η ΚΑΕ θα πρέπει να βρει έσοδα περί των 150-200 χιλιάδων ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου ούτως ώστε να διατηρήσει σε καθεστώς σταθερότητας τις πληρωμές απέναντι στους παλιούς πιστωτές, ξέχωρα τα χρήματα που απαιτούνται για την καταβολή χρημάτων στην ομάδα. Προς αυτήν την κατεύθυνση, αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται σημαντική καθώς υπάρχουν επαφές με τουλάχιστον δύο εταιρίες ούτως ώστε να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες οι οποίες θα δώσουν ανάσα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η επανέναρξη των προπονήσεων συνδυάστηκε με εξετάσεις όλων των παικτών ούτως ώστε να διαπιστωθεί η βιολογική κατάστασή τους. Το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στην περίπτωση του Ολιβιέ Χάνλαν ο οποίος θα δοκιμάσει στη μεθαυριανή προπόνηση και σταδιακά θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμό. Αν μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας δε νιώσει ενόχληση στο σημείο που είχε υποστεί τη θλάση, αυτομάτως θα πάρει τη θέση του Ερικ Λόκετ στο ρόστερ. Αν αποδειχθεί ότι δεν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με το Περιστέρι, ο Λόκετ θα παραμείνει γι’ ακόμη ένα παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.