Ο δρόμος του ΠΑΟΚ προς την επόμενη φάση του BCL

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Παρότι στο τέλος μένει η πικρία για τη χαμένη ευκαιρία στη Σαρδηνία, ο ΠΑΟΚ δεν επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια. Ο Δικέφαλος ηττήθηκε χθες από τη Σάσαρι με 82-78 για την 4η αγωνιστική του BCL, ωστόσο είναι αυτός που ορίζει τη μοίρα του για την παρουσία του τουλάχιστον στα play in της διοργάνωσης, έστω και μειονέκτημα έδρας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρεθεί σε αυτά και με το πλεονέκτημα.

Σήμερα (30/11) η Ντιζόν υποδέχεται τη Μάλαγα στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου και σε περίπτωση νίκης των Ισπανών, ο Δικέφαλος θα διατηρήσει ελπίδες ακόμη και για το πλεονέκτημα στα play in αφού αυτό θα κριθεί στο παιχνίδι του με τους Γάλλους στην τελευταία αγωνιστική (20/12) στο Ντιζόν. Αν οι Γάλλοι σήμερα νικήσουν και φτάσουν στο 3-1 τους Ισπανούς, ο ΠΑΟΚ ρεαλιστικά θα ελπίζει μόνο στην 3η θέση και στην παρουσία του στα play in με μειονέκτημα, εκτός και αν κάνει το 2/2 στις τελευταίες αγωνιστικές.

Αυτό στο οποίο μπορεί να στοχεύει βάσιμα πάντως είναι η 3η θέση. Για να την κατακτήσει και να συνεχίσει μετά τη φάση των ομίλων στη διοργάνωση, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον τα ίδια αποτελέσματα με τη Σάσαρι με την οποία πια ισοβαθμεί (1-3). Αυτό γιατί διατήρησε το πλεονέκτημα έναντι των Ιταλών αφού τους νίκησε στο «παλατάκι» με 20 και έχασε χθες με τέσσερις. Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών…

5η αγωνιστική

13 Δεκεμβρίου

ΠΑΟΚ-Μάλαγα (19:30)

Σάσαρι-Ντιζόν (21:30)

6η αγωνιστική

Ντιζόν-ΠΑΟΚ (21:30)

Μάλαγα-Σάσαρι (21:30)

Δείτε τα highlights του χθεσινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάσαρι...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.