Ο διπλός στόχος που επιτεύχθηκε και το μήνυμα του Λουτσέσκου

Κώστας Πετρωτός22 Μαρτίου 2022

Είχαν βάλει δύο στόχους στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ την τελευταία εβδομάδα και τους δύο τους πέτυχαν ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του: να περάσει η ομάδα στους «8» του Conference League και παράλληλα να κλειδώσει από νωρίς την δεύτερη θέση, κρατώντας μακριά τους διώκτες του. 

Το πέτυχε σε απόλυτο βαθμό, βάζοντας μάλιστα και μικρό έστω φόβο στον Ολυμπιακό για την κορυφή. Πλέον, υπάρχει η άνεση, αν κριθεί απαραίτητο, να πάει σε μεγαλύτερο ροτέισον πριν το πρώτο ματς με την Μαρσέιγ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ γνωρίζει, άλλωστε, πόσο απαιτητικό θα είναι το πρόγραμμα .όταν ολοκληρωθεί το διάλειμμα των εθνικών ομάδων και φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους παίκτες του πριν τους δώσει το τριήμερο ρεπό: «Γεμίστε τις μπαταρίες σας γιατί μας περιμένει μία πολύ απαιτητική και δύσκολη συνέχεια». 

Μάλιστα, φρόντισε να χτυπήσει και ένα καμπανάκι: «προσέξτε τις καθημερινές συνήθειές σας, υπάρχουν πολλά κρούσματα κόβιντ, να μην έχουμε πάλι προβλήματα». Το καλό είναι πόσο όσοι είναι θετικοί τώρα, με την μίνι διακοπή έχουν την δυνατότητα να το ξεπεράσουν χωρίς να το πληρώνει η ομάδα με την απουσία τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.