Ο Δημήτρης Γιαννούλης έγραψε ιστορία με τον ΠΑΟΚ!

Γιώργος Πετρίδης23 Ιουλίου 2020

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ και η ανάγκη της ομάδας να τον έχει μονίμως στο γήπεδο επί 90 λεπτά, οδήγησαν τον Δημήτρη Γιαννούλη σε μία τρομερή επίδοση, κορυφαία συνολικά για τη φετινή Superleague αλλά όχι μόνο. Ο διεθνής μπακ έγινε ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ, στα τελευταία 22 τουλάχιστον χρόνια, που έφτασε τα 3.000 λεπτά συμμετοχής στη διάρκεια ενός Πρωταθλήματος!

Το metrosport.gr παρουσιάζει όλους τους παίκτες του Δικεφάλου από την περίοδο 1998-99 μέχρι σήμερα που μέτρησαν τουλάχιστον 2.300 λεπτά συμμετοχής σε ένα Πρωτάθλημα αλλά και τους παίκτες που έπαιξαν περισσότερο σε όλες τις ομάδες της φετινής Superleague.

Όταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε τη μίνι-δημοσκόπηση για το παρατσούκλι του 24χρονου αμυντικού, πιθανότατα δεν υπολόγιζε ότι αυτός θα έσπαγε όλα τα ρεκόρ. Σε κάθε περίπτωση το «Mr. No Breaks», ο κύριος χωρίς φρένα δηλαδή, αποτυπώνει τουλάχιστον την παρουσία του στη φετινή σεζόν και ειδικότερα στο Πρωτάθλημα. Ο Γιαννούλης σταμάτησε στα 3.232 λεπτά συμμετοχής στο Πρωτάθλημα χάνοντας μόνο δύο από τα 36 παιχνίδια του ΠΑΟΚ κι αυτό... αναγκαστικά. Ήταν το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 19 Ιανουαρίου λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών και η πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, εξαιτίας της αποβολής του στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους». Αυτά τα δύο παιχνίδια και ένα 20λεπτο του εκτός έδρας παιχνιδιού με τη Λαμία όταν τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε, ήταν τα μόνα που έχασε. Και όχι μόνο!


34/36 + 6/6 + 4/4


Δεν θα σας βάλουμε δύσκολα στα... μαθηματικά. Ο Γιαννούλης έπαιξε στα 34 από τα 36 ματς Πρωταθλήματος, όλα ως βασικός αλλά παράλληλα έπαιξε άλλα 10 «γεμάτα» 90λεπτα στη φετινή σεζόν ή... σχεδόν γεμάτα. Ο διεθνής μπακ έπαιξε και στα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο δράσης αλλά και στα έξι ματς Κυπέλλου, χάνοντας μόνο το τελευταίο πεντάλεπτο και τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό εξαιτίας της αποβολής του. Έκανε δηλαδή το 44/46 σε όλες τις διοργανώσεις, σε όλα ως βασικός και ξεπέρασε τα 4.000 αγωνιστικά λεπτά. Πραγματικός «κύριος χωρίς φρένα»!


Ιστορική επίδοση με τον ΠΑΟΚ


Ο Δημήτρης Γιαννούλης έγινε ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον των τελευταίων 22 χρόνων, που μέτρησε 3.000 αγωνιστικά λεπτά σε ένα Πρωτάθλημα. Ξεπέρασε την περσινή επίδοση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και του Χοσέ Κρέσπο που δεν έχασαν παιχνίδι αλλά σε ένα Πρωτάθλημα μικρότερης διάρκειας, κάνοντας το 30/30.

Ιδού λοιπόν η λίστα των παικτών που μέτρησαν τουλάχιστον 2.300 λεπτά σε ένα Πρωτάθλημα με τα ασπρόμαυρα...


Πέρασε τον αδερφό του στη... στροφή


Ανοίγοντας την αναζήτηση μας σε ολόκληρο το Πρωτάθλημα και αναζητώντας τους παίκτες με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής ανά ομάδα, προκύπτει κάτι πραγματικά ενδιαφέρον. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ όχι μόνο έπαιξε περισσότερο από κάθε άλλον αλλά πήρε την πρωτιά της περιόδου ξεπερνώντας την επίδοση του αδερφού του Κώστα, που έπαιξε 69 λεπτά λιγότερο από τον Δημήτρη...


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.