Ο δημιουργός, ο κλέφτης και ο σπάταλος του ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης21 Ιουλίου 2020

Η σεζόν μπήκε στα βιβλία για τον ΠΑΟΚ και μαζί της μπήκαν κάποιες επιδόσεις που ξεχώρισαν, σε ατομικό επίπεδο. Ήταν οι κορυφαίες επιδόσεις των 36 αγώνων Πρωταθλήματος και μία από αυτές γράφτηκε στον τελευταίο από αυτούς με τον Μαουρίτσιο να κερδίζει έξι φάουλ στο ματς με τον Άρη.

Πριν από αυτόν είχαν κερδίσει από πέντε φάουλ δύο φορές ο Βραζιλιάνος (με τον Άρη εκτός έδρας στην κανονική περίοδο και με τον ΟΦΗ εκτός έδρας στα πλέι οφ) και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (στο εντός έδρας ματς με τον Άρη της κανονικής περιόδου αλλά και στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία) και από μία ο Δημήτρης Λημνιός (στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην κανονική περίοδο) και ο Ομάρ Ελ Καντουρί (στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ).

Τα συνολικά 36 ματς λοιπόν ανέδειξαν, μεταξύ άλλων, ποιος ήταν αυτός που «έγραψε» την κορυφαία επίδοση πασών, ποιος ήταν... σπάταλος στις πάσες του και ποιος σημείωσε το ρεκόρ κλεψιμάτων.

Αναλυτικά οι κορυφαίες, ατομικές επιδόσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή...


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.