Ο διευθυντής επικοινωνίας της FIFA ανακοίνωσε πως είναι γκέι, μετά τις δηλώσεις Ινφαντίνο

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2022

Η συνέντευξη Τύπου του Ινφαντίνο, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ που ξεκινάει αύριο, στάθηκε η αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα όπως αυτά των ανισοτήτων με γνώμονα την σεξουαλικότητα και την γενικότερη υποκρισία των ευρωπαίων απέναντι σε αυτήν.

 Φαίνεται, λοιπόν, πως τα λόγια του πρόεδρου της FIFA, έδωσαν θάρρος σε ορισμένους, ώστε να μιλήσουν ανοιχτά για το ζήτημα της σεξουαλικότητας. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Μπράιαν Σουάνσον ,έμπιστος άνθρωπος του προέδρου και Διευθυντής Σχέσεων με τα ΜΜΕ της FIFA.

"Έχω ήδη περάσει λίγο χρόνο με τον Τζιάνι δουλεύοντας δίπλα στον Ινφαντίνο και πάντα ένιωθα υποστήριξη και βοήθεια. Είμαι ομοφυλόφιλος όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι στη FIFA και πάντα ένιωθα υποστήριξη . Η FIFA είναι ένας οργανισμός που βοηθάει χωρίς αποκλεισμούς και που γνωρίζει πάντα τα πάντα για να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους. Είμαστε εδώ στο Κατάρ για να δουλέψουμε και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Λοιπόν, έχετε ήδη τον τίτλο", σχολίασε αστειευόμενος ο Σκωτσέζος δημοσιογράφος Swanson που μετά από πολλά χρόνια δουλειάς στο Sky έφτασε στη FIFA το 2021.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.