Ο «δάσκαλος» επιστρέφει στην Τούμπα

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2020

Ο Ρουμάνος τεχνικός επιστρέφει σήμερα στην Τούμπα μετά από 8,5 χρόνια. Ηταν στις 20 Μαϊου 2012 όταν καθόταν για τελευταία φορά στον πάγκο του Δικεφάλου στον αγώνα Πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο με την ομάδα του Περιστερίου να κερδίζει με 1-0. Αυτό ήταν το 51ο του παιχνίδι ως προπονητής του Δικεφάλου. 

Η αρχή είχε γίνει στις 28 Ιουλίου 2011 όταν ο ΠΑΟΚ άρχιζε την ευρωπαϊκή του πορεία κερδίζοντας εκτός έδρας την Βαλερένγκα με 2-0. Εκείνη τη σεζόν ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει στους «32» του Europa League έχοντας ως... παράσημο και τη σπουδαία νίκη μέσα στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ με 2-1. 

Ο Μπόλονι έκατσε στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε 36 αγώνες μετρώντας 16 νίκες, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες. Σε τρία ματς Κυπέλλου έχοντας δυο νίκες και μια ήττα αλλά και σε 12 ευρωπαϊκούς αγώνες έχοντας 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και μια ήττα, αυτή από την Ουντινέζε στην Τούμπα με 3-0 στη φάση των «32» όπου στοίχισε και τον αποκλεισμό αν και ο ΠΑΟΚ στην Ιταλία είχε αποσπάσει λευκή ισοπαλία. Πλέον έρχεται στην Τούμπα ως προπονητής του Παναθηναϊκού. 

Με τους ασπρόμαυρους ο Μπόλονι έχει αντιμετωπίσει τους πράσινους σε τέσσερα ματς (όλα για το Πρωτάθλημα). Στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει με 3-1 στην Τούμπα ενώ ο ΠΑΟΚ είχε φύγει νικητής από την Αθήνα με 2-0. Στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 1-0 στο γήπεδο του και είχε ηττηθεί με 2-0 στην Αθήνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.