«Ο δανεισμός στην Τρίγλια και η συμβουλή του Φετφατζίδη»

Metrosport Team15 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Σενγκέργκης (αγωνίζεται δανεικός από τον Άρη στην Τρίγλια) και αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη επί της Καβάλας, τους στόχους της ομάδας, το πέρασμά του από τον Άρη, αλλά και ποιον ποδοσφαιριστή έχει πρότυπο.

«Ήταν το πρώτο μου επαγγελματικό γκολ απέναντι στην Καβάλα. Από τον Άρη στην Τρίγλια ήταν μεγάλη η αλλαγή, αλλά από την πρώτη μέρα οι άνθρωποι της Τρίγλιας με αγκάλιασαν και με βοήθησαν να ενταχθώ στον σύλλογο. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο μπορούμε παραπάνω βαθμούς και γιατί όχι να παίζουμε του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ 2. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από την χθεσινή μας νίκη απέναντι στην Καβάλα».

Για τη θητεία του στον Άρη:

«Με είχαν προετοιμάσει όλοι στην ομάδα ότι θα πάρω την ευκαιρία μου στην πρώτη ομάδα του Άρη, αλλά έμαθα από τα site το βράδυ ότι λόγω του ban δεν μπορώ να αγωνιστώ. Εκείνη την ώρα πικράθηκα πολύ, είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά, αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο στη ζωή. Είμαι 10-11 χρόνια στον Άρη. Συνεχώς αλλάζαμε προπονητές. Ο κάθε τεχνικός με βοήθησε με τον τρόπο του. Ο κ. Τερζής και ο κ. Μελισσάς με βοήθησαν αρκετά. Και είμαι τυχερός που τους είχα. Ο Φετφατζίδης με είχε συμβουλεύσει να είμαι ο εαυτός μου, να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να είμαι πάντα ταπεινός».

Ποιον ποδοσφαιριστή έχει πρότυπο:

«Από μικρή ηλικία έχω μεγάλο κόλλημα με τον Μαρσέλο της Ρεάλ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.