O Cuba Gooding Jr ομολόγησε ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μία γυναίκα - Σχεδόν άλλες 30 τον έχουν κατηγορήσει

Metrosport Team14 Απριλίου 2022

Ο 54χρονος Gooding, κατηγορούμενος για παρενόχληση τριών διαφορετικών γυναικών σε διάφορα νυχτερινά κέντρα στο Μανχάταν το 2018 και το 2019, ομολόγησε την ενοχή μόνο σε μία από τις κατηγορίες.

O Cuba Gooding Jr ομολόγησε την ενοχή του την Τετάρτη και παραδέχτηκε ότι άγγιξε δια της βίας μια γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Νέας Υόρκης το 2018.

Η ομολογία του ήρθε σχεδόν τρία χρόνια μετά τη σύλληψη του βραβευμένου με Όσκαρ star, Jerry Maguire για την υπόθεση που είχε αρκετές καθυστερήσεις καθώς οι δικηγόροι του προσπάθησαν να μειώσουν ή να απορρίψουν τις κατηγορίες.

Ο 54χρονος Gooding, κατηγορούμενος για παρενόχληση τριών διαφορετικών γυναικών σε διάφορα νυχτερινά κέντρα στο Μανχάταν το 2018 και το 2019, ομολόγησε την ενοχή μόνο σε μία από τις κατηγορίες.

Είπε στον δικαστή ότι «φίλησε τη σερβιτόρα στα χείλη της» χωρίς τη συγκατάθεσή της στο νυχτερινό κέντρο Lavo της Νέας Υόρκης. Ο Gooding συνελήφθη τον Ιούνιο του 2019 αφού μια 29χρονη είπε στην αστυνομία ότι την άγγιξε στο στήθος χωρίς τη συγκατάθεσή της στο Magic Hour Rooftop Bar & Lounge κοντά στην Times Square.

Λίγους μήνες αργότερα, κατηγορήθηκε για δύο ακόμα υποθέσεις, καθώς περισσότερες γυναίκες εμφανίστηκαν για να τον κατηγορήσουν για παρενόχληση. Οι νέες κατηγορίες υποστήριζαν ότι άγγιξε τους γλουτούς μιας γυναίκας αφού της έκανε ένα σεξουαλικό σχόλιο στο Tao Downtown και άγγιξε βίαια μια γυναίκα στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Lavo, και τα δύο το 2018.

Ο Gooding είχε δηλώσει προηγουμένως αθώος σε έξι κατηγορίες πλημμελημάτων και αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς για παράπτωμα. Οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι οι εισαγγελείς, από υπερβάλλοντα ζήλο και επηρεασμένοι από το κίνημα #MeToo, προσπαθούν να μετατρέψουν τις «κοινές χειρονομίες» ή τις παρεξηγήσεις σε εγκλήματα.

Ο δικαστής είχε αποφασίσει ότι εάν η υπόθεση Gooding οδηγούσε σε δίκη, οι εισαγγελείς θα μπορούσαν να καλέσουν δύο επιπλέον γυναίκες για να καταθέσουν σχετικά με τους ισχυρισμούς τους ότι ο Gooding τις παρενόχλησε επίσης. Αυτές οι γυναίκες, των οποίων οι αξιώσεις δεν κατέληξαν σε ποινικές διώξεις, ήταν μεταξύ 19 άλλων κατήγορων τους οποίους οι εισαγγελείς προσπάθησαν να καλέσουν ως μάρτυρες.

Μαζί με την ποινική υπόθεση, ο Gooding έχει δεχτεί καταγγελία για βιασμό μιας γυναίκας στη Νέα Υόρκη το 2013. Αφού ένας δικαστής εξέδωσε ερήμην του απόφαση τον Ιούλιο, επειδή ο Gooding δεν είχε απαντήσει στη μήνυση, ο ηθοποιός προσέλαβε δικηγόρο και μάχεται τους ισχυρισμούς.

Πηγή: jenny.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.