Ο Χρυσοχόος είναι στην φάση που «αγοράζει»

Κώστας Πετρωτός17 Απριλίου 2021

Ο τρόπος με τον οποίο (δεν) συμμετείχε ο Βαγγέλης Χρυσοχόος στην προχθεσινή «πρώτη» του σε Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποτελεί μία μικρογραφία της συνολικής δράσης του μέχρι σήμερα στην ΠΑΕ. 

Το 50χρονο νέο μέλος της διοίκησης, αρχικά ήταν στο γραφείο του, λίγο αργότερα βρέθηκε στην αίθουσα της ΓΣ, πήρε το μπλοκ του και κρατούσε σημειώσεις για όσα λέγονταν στην διάρκεια της. Στο τέλος είχε και μία σύντομη γνωριμία με τους μικρομετόχους που έδωσαν το παρών, δείχνοντας θετικός κάποια στιγμή να έχει μία επαφή μαζί τους. 

Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, ο Βαγγέλης Χρυσοχόος «αγόραζε, όπως ακριβώς κάνει και στην ως τώρα παρουσία του στην ΠΑΕ. Εχει ήδη γνωρίσει επιφανείς ΠΑΟΚτσήδες και έχει αφουγκραστεί τις απόψεις τους και διάγει εμφανέστατα μία φάση που προσπαθεί να μάθει όσα περισσότερα μπορεί γύρω από τον σύλλογο. Προφανώς, θα έρθει και ο καιρός που θα αρχίζει να «πουλάει», να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράσεις και να δώσει το στίγμα του. Δεν αποκλείεται όλη αυτή η στάση του να αποτελεί στρατηγική σχεδιασμένη από κοινού με τον Ιβάν Σαββίδη. Αλλωστε, οι δυο τους έχουν κάνει αρκετές συσκέψεις και ετοιμάζουν και ένα μεγαλεπήβολο εμπορικό-οικονομικό πρότζεκτ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.