Ο χρόνος κυλάει αδυσώπητα για τον Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης07 Φεβρουαρίου 2020

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στα διοικητικά του Ηρακλή, με αποτέλεσμα ο προβληματισμός του κόσμου να αυξάνεται ακόμη περισσότερο. 

Όπου διοικητικά βεβαίως η αναφορά αρχικά αφορά το θέμα του Γυμναστικού Συλλόγου και του «κλειδωμένου» ΑΦΜ και έπειτα αυτό του ποδοσφαιρικού τμήματος και της επόμενης ημέρας. Θέμα το οποίο είναι αλληλένδετο απόλυτα με το ζήτημα του Ερασιτέχνη Ηρακλή που βρίσκεται σταθερά σε τελματώδη κατάσταση. Έχει ειπωθεί πολλάκις άλλωστε ότι ένα περισσότερο ευοίωνο μέλλον εξαρτάται από το τι θα γίνει με την υπόθεση του ΓΣ. «Αν δεν δοθεί λύση άμεσα από τους αρμόδιους Υπουργούς προκειμένου να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά ο Σύλλογος τότε δεν υπάρχει προοπτική και για το ποδοσφαιρικό τμήμα» έλεγε στη «Μ» χθες κορυφαίος παράγοντας του Ερασιτέχνη και γνώστης της κατάστασης.

Όσον αφορά πάντως τις εξελίξεις πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι επαφές έγιναν και γίνονται, όμως πέραν υποσχέσεων από πρωτοκλασάτα στελέχη της Κυβέρνησης οι κυανόλευκοι δεν έχουν «κερδίσει» τίποτε περισσότερο.

Στην κορυφή της… πυραμίδας για επίλυση του προβλήματος-όπως και για άλλους Ερασιτέχνες- είναι ξεκάθαρα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, όμως συζητήσεις έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα και με άλλους «παράπλευρους» Υπουργούς όπως οι κ.κ Αυγενάκης, Γεωργιάδης και Χατζηδάκης.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί

Στόχευση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος, με προεξάρχοντα τον Θάνο Τσουρέκα, είναι από τη στιγμή που θα λυθεί το θέμα του ΓΣ και θα… απελευθερωθεί το ΑΦΜ, να απαιτηθεί και η δικαίωση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Παράλληλα με την προσέγγιση ανθρώπων που διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που θέλουν στον Ημίθεο, προκειμένου να βρεθεί εν τέλει αυτός που θα ηγηθεί οικονομικά και διοικητικά της ομάδας. Με τον χρόνο όμως να κυλάει αδυσώπητα…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.