Ο Χάρντεν επέστρεψε και «καθάρισε» τους Ρόκετς

Metrosport Team04 Μαρτίου 2021

Πέρασε εννιά χρόνια στο Χιούστον. Έφυγε το καλοκαίρι, όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ζήτησε συγνώμη και τελικά οι Ρόκετς σκέπτονται να αποσύρουν τη φανέλα του. Η επιστροφή του Τζέιμς Χάρντεν ήταν το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας στο ΝΒΑ.

Ο «μούσιας» έδειξε να μην επηρεάζεται από όλα αυτά, αφού οδήγησε τους Νετς σε μία εύκολη νίκη με 132-114 φτάνοντας στο triple-double με 29 πόντους, 10 ριμπάουντ και 14 ασίστ. Έγινε έτσι ο έκτος παίκτης στην ιστορία που κατάφερε κάτι τέτοιο στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Για τους Ρόκετς ο Βίκτορ Ολαντίπο είχε 33 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Η Φιλαδέλφεια αποδείχτηκε αφιλόξενη για τους Τζαζ. Η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ του Πρωταθλήματος ηττήθηκε με 131-123 στην παράταση από τους Σίξερς που είχαν κορυφαίο τον Τζόελ Εμπίντ με 40 πόντους και 19 ριμπάουντ. Για τους Τζαζ που εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 33 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Παίζοντας χωρίς τους Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, οι Λέικερς ηττήθηκαν στο Σακραμέντο από τους Κινγκς με 123-120, παρά τις προσπάθειες του Ντένις Σρέντερ που είχε 28 πόντους και εννιά ασίστ. Για τους νικητές ο Μπάντι Χιλντ είχε 29 πόντους, έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Ο Καρμέλο Άντονι ηγήθηκε των Μπλέιζερς σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας στο οποίο η ομάδα του επιβλήθηκε των Ουόριορς με 108-106. Ο Μέλο είχε 22 πόντους και τέσσερις ασίστ ενώ για τους «πολεμιστές» ο Στεφ Κάρι είχε 35 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν ήταν σε καλή μέρα όμως οι Μάβερικς βρήκαν τον τρόπο, μέσα από την άμυνα τους, να κάνουν τη δουλειά νικώντας τους Θάντερ με 87-78, με 19 πόντους και 13 ριμπάουντ του Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Ντέρμπι έγινε στην Οκλαχόμα όπου οι Μπουλς παρά την επιστροφή των Πέλικανς στην τελευταία περίοδο, νίκησαν με 128-124, με 36 πόντους και οχτώ ασίστ του Ζακ ΛαΒίν. Ο Ζάιον Ουίλιαμσον είχε 28 πόντους, εννιά ριμπάουντ και πέντε ασίστ για τους γηπεδούχους.

Ο Τέρι Ροζίερ με 31 πόντους οδήγησε τους Χόρνετς στο άνετο 135-102 επί των αδύναμων Τίμπεργουλφς που πήραν 20 πόντους και εννιά ασίστ από τον Ρίκι Ρούμπιο.

Οι Χοκς έφυγαν με τη νίκη από το Ορλάντο. Με 32 πόντους και οχτώ ασίστ του Τράε Γιανγκ επιβλήθηκαν με 115-112 των Μάτζικ που πήραν 29 πόντους από τον Νίκολα Βούτσεβιτς.

Ο Ουέιν Έλινγκτον είχε 25 πόντους και οι Πίστονς νίκησαν τους Ράπτορς στο Τορόντο με 129-105.

Τέλος στο Κλίβελαντ, οι Πέισερς νίκησαν τους Καβς με 114-111 με τον Τι Τζέι ΜακΚόνελ να κάνει ένα εντυπωσιακό triple-double 16 πόντους, 13 ασίστ και 10 κλεψίματα, εννιά εκ των οποίων τα έκανε στο πρώτο ημίχρονο! Έγινε ο πρώτος που το κατάφερε μετά τον Ντρέιμοντ Γκριν στις 10 Φεβρουαρίου 2017 και συνολικά ο 8ος στην ιστορία!

Για τους γηπεδούχους ο Κόλιν Σέξτον είχε 32 πόντους και 19 ριμπάουντ.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.