Ο Χαριστέας στο Αθλητικό Κέντρο του Μακεδονικού!

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2024

Ο παλαίμαχος άσος και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 2004, Άγγελος Χαριστέας, θα βρεθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Μακεδονικού, ώστε να συνομιλήσει με τους αθλητές και τους γονείς, στο πλαίσιο της πραγμάτωσης ενός εκ των βασικών πυλώνων του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες» του ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Μακεδονικός: «Έτοιμοι για λίγη... λάμψη; Ο Άγγελος Χαριστέας θα συνομιλήσει σήμερα με αθλητές και γονείς στο Αθλητικό Κέντρο του Μακεδονικού! 

Στο πλαίσιο της πραγμάτωσης ενός εκ των βασικών πυλώνων του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες» του ΟΠΑΠ, αυτού της επαφής των μικρών αθλητών με σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού, ο Πρεσβευτής του Προγράμματος, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης με την «γαλανόλευκη», Άγγελος Χαριστέας θα βρεθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Μακεδονικού στις 16:45, «διακόπτοντας» με τον πιο γλυκό τρόπο τις προπονήσεις μας!

Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου θα μοιραστεί εμπειρίες με αθλητές και γονείς και θα δώσει χρήσιμες συμβουλές για τις αξίες του αθλητισμού σε όλους! Αυτή η συνάντηση... δεν χάνεται!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.