«Ο Χαριστέας αγαπάει τη δουλειά του και τον Άρη»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2020

Ήταν ένας από τους Κύπριους ποδοσφαιριστές με την πιο «γεμάτη» καριέρα στην Ελλάδα. Ο Μάριος Χριστοδούλου έπαιξε τόσο στον Ηρακλή όσο και στον Άρη και μίλησε για τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης μιλώντας στο «Metropolis 95.5».

Με τον Άγγελο Χαριστέα ήμασταν τρία χρόνια στον Άρη. Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και τρέχει πολύ για τη δουλειά του. Έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής και τον γνωρίζει όλη η Ευρώπη. Έχει δύσκολο έργο στον Άρη και μπορεί να τα καταφέρει αφού έχει την εμπειρία και τα προσόντα. Μπορεί να φέρει καλούς παίκτες για να κάνει η ομάδα καλή πορεία. Ο Άγγελος αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον σύλλογο».

Ο Κύπριος έχει εικόνα από τον Άρη της περσινή σεζόν: «Είχε αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και καλή ομάδα. Μπορούσε να πάει και καλύτερα, ειδικά στο Κύπελλο. Θα μπορούσε να είναι στον τελικό αλλά χρειάζεται και τύχη σε ματς-θρίλερ όπως αυτό με την ΑΕΚ. Ο Άρης έχει καλούς παίκτες, έφυγαν κάποιοι πολύ ποιοτικοί αλλά νομίζω ότι αυτό γίνεται παντού. Το σημαντικό είναι το σύνολο, να υπάρχει η στήριξη του κόσμου και να έρχονται τα αποτελέσματα. Ο Άρης με τον κόσμο στο πλευρό του είναι μεγάλη δύναμη. Πρέπει να είναι στις πρώτες θέσεις, γιατί έχει ιστορία και κόσμο».

Ο Χριστοδούλου δουλεύει με μικρά παιδιά στην Κύπρο: «Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο ασχολήθηκα με τις ακαδημίες. Αυτές τις εμπειρίες που απέκτησα προσπαθώ να τις μεταδώσω στα παιδιά. Η φιλοσοφία μου είναι να μην έχουν άγχος και να διασκεδάζουν το ποδόσφαιρο».

Για άλλους Κύπριους που πέρασαν από την Ελλάδα: «Ο Γιώτης Εγκωμίτης δουλεύει στην Κ21, ο Μιχάλης Κωνσταντίνου στην Εθνική ανδρών. Ήμασταν μαζί στον Ηρακλή που θα πρέπει να βρει γρήγορα τον δρόμο του γιατί η θέση του είναι στη Superleague. Πέρασαν τέσσερα υπέροχα χρόνια στον Ηρακλή, κρατάω επαφή με πολλά παιδιά όπως με τον Κωστή, τον Γιοβάνοβιτς. Όποτε έρχομαι βλέπω και άλλους στη Θεσσαλονίκη. Αυτό μένει από το ποδόσφαιρο, οι φιλίες που δεν σβήνουν μετά το πέρασμα του χρόνου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.