Άρης: Ο Χάρελ επιβραβεύτηκε για την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2024

Ήταν ο κορυφαίος του ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον τίτλο του πολυτιμότερου της αγωνιστικής. Ο Ρόνι Χάρελ, περί ου ο λόγος, μοιράστηκε αυτόν τον τίτλο με τον Σακ Μπιουκάναν της Καρδίτσας αφού αμφότεροι είχαν 27 ranking.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Δύο Stoiximan MVP of the Week ανέδειξε η 18η Εβδομάδα της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League! Αμφότεροι αγωνίζονται για πρώτη φορά την φετινή σεζόν στο ελληνικό Πρωτάθλημα και αναδεικνύονται Πολυτιμότεροι Παίκτες της Εβδομάδας.

Ο Ρόνι Χάρελ του Άρη Midea και ο Σαμ Μπιουκάναν της Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ συγκέντρωσαν 27 βαθμούς στο ranking που ήταν η υψηλότερη επίδοση μεταξύ των παικτών που συμμετείχαν στις αναμετρήσεις του προηγούμενου τριημέρου για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» στην εντός έδρας νίκη του Άρη Midea επί του ΠΑΟΚ mateco στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και του ελληνικού μπάσκετ πέτυχε 21 πόντους με 3/6 βολές, 3/6 δίποντα, 4/9 τρίποντα, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 7 κλεψίματα, δύο φάουλ, δύο λάθη, δέχθηκε ένα κόψιμο και κέρδισε 6 φάουλ σε 30’ και 11’’ συμμετοχής.

Ο 27χρονος συμπατριώτης του Χάρελ, σούτινγκ γκαρντ της θεσσαλικής ομάδας στην εντός έδρας νίκη επί του Κολοσσού H Hotels Collection σκόραρε 22 πόντους με 7/8 βολές, 0/3 δίποντα, 5/10 τρίποντα, πήρε 9 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα, 3 λάθη, 2 φάουλ, δέχθηκε ένα κόψιμο και κέρδισε πέντε φάουλ σε 31’ και 50’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.