«Ο Χάαλαντ προτιμά την Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα»

Metrosport Team02 Απριλίου 2021

Σύμφωνα με το «ESPN» το οποίο επικαλείται πηγές δίπλα στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ο Έρλινγκ Χάαλαντ φέρεται να προτιμά την Ρεάλ Μαδρίτης και όχι τους Καταλανούς.

Φωτιές στα μεταγραφικά σενάρια έβαλε η παρουσία του Μίνο Ραϊόλα μαζί με τον πατέρα του Έρλινγκ Χάλαντ στην Ισπανία, ύστερα από συναντήσεις με εκπροσώπους τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ESPN», o σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ, φαίνεται να προτιμά τους...Μαδριλένους. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρουν οι δημοσιογράφοι από το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι, οι οποίοι επικαλούνται πληροφορίες από ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον των Καταλανών.

Σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του Νορβηγού, θα παίξει και ο οικονομικός παράγοντας, αλλά και οι απαιτήσεις του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος φημίζεται για τις...σκληρές του διαπραγματεύσεις. Τον τελευταίο λόγο παρόλα αυτά, τον έχει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία θέλει να κρατήσει για ακόμα μια χρονιά τον καλύτερο της παίκτη, και να τον πουλήσει ύστερα με ένα ποσό που θα φτάνει τα...180 εκατ. ευρώ!


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.