Ο… χαφ Μιχαηλίδης και ο σκόρερ Φιλίπε Σοάρες

Γιώργος Ζαΐρης29 Νοεμβρίου 2022

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ επί κυπριακού εδάφους ολοκληρώθηκε και είχε ενδιαφέροντα πράγματα. Από την προπόνηση απουσίασαν οι Μπίσεσβαρ και Σάστρε καθώς είχαν δεχθεί χτυπήματα στο χθεσινό ματς αλλά αύριο θα είναι κανονικά στην προπόνηση. 

Μάλιστα είναι προγραμματισμένο διπλό πρόγραμμα καθώς θα γίνει μια το πρωί στις 10:30 και μια το απόγευμα στις 17:30.  Ο Ινγκασον ενσωματώθηκε με την αποστολή ενώ παρών ήταν και ο Ζοσέ Μπότο. Ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε πρόγραμμα αυξημένης έντασης και σύντομα θα είναι σε θέση να μπει σε φουλ ρυθμούς όπως συνέβη σήμερα με τον Τσαούση που μάλιστα αγωνίστηκε στο οικογενειακό διπλό ως δεξί μπακ απόντος του Σάστρε. 

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον Γιάννη Μιχαηλίδη καθώς αγωνίστηκε ως χαφ και όχι ως κεντρικός αμυντικός στο οικογενειακό διπλό που μάλιστα κρίθηκε στο γκολ με τον Φιλίπε Σοάρες να σκοράρει. Να θυμίσουμε πως ο Μιχαηλίδης έχει αγωνιστεί ως χαφ αλλά ποτέ με την πρώτη ομάδα.  

Στην μια άκρη του γηπέδου ήταν οι πράσινοι και αποτελούνταν από τους : Κοτάρσκι - Βιειρινια, Τσαούση, Κουλιεράκη, Ίνγκασον - Μιχαηλίδης, Ντοουγκλας Αουγκούστο - Ελ Καντουρι, Κωνσταντελια,Αντρέ Ρικάρντο - Ολιβέιρα. Στα μπλε και ως αντίπαλοι ήταν οι : Ζίβκοβιτς - Τσαούσης, Ράφα Σοάρες, Κάργας, Νασμπεργκ - Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες - Μουργκ, Νάρεϊ, Κουαλιατα - Μπράντον Τόμας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.