Ο Χάαλαντ εξηγεί τι συνέβη στη φάση του πέναλτι με τον Μπόνο

Metrosport Team10 Μαρτίου 2021

Το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Champions League πήρε η Ντόρτμουντ , η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σεβίλλη, όμως χάρη στη νίκη τους με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι πήρε την πρόκριση. 

Ήρωας για ακόμη μια φορά ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ που πέτυχε τα δύο τέρματα της ομάδας του και ο οποίος μετά το φινάλε του αγώνα εξήγησε τι συνέβη στη φάση με τα δυο πέναλτι και τη λεκτική του διαμάχη με τον Μπόνο.

 «Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά η πρόκρισή μας στον επόμενο γύρο με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Τους περιμέναμε ότι θα έρθουν εδώ να παίξουν δυνατά και να ψάξουν το γκολ, αλλά το δικό μας πρώτο γκολ από εμένα μάς απελευθέρωσε, διότι μετά εκείνοι χρειάζονταν τρία γκολ. 

Ήταν μια περίεργη φάση με τα δυο πέναλτι που χρειάστηκε να εκτελέσω. Στο πρώτο ήταν μπροστά από τη γραμμή, αλλιώς θα ευστοχούσα όπως έγινε και στο δεύτερο. Ένα πέναλτι που ήρθε μετά από ένα ωραίο γκολ που πέτυχα και δεν μέτρησε. Έχασα το πρώτο πέναλτι επειδή ο τερματοφύλακας δεν έμεινε στη γραμμή όπως στο δεύτερο.

Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν λίγο νευρικός στο δεύτερο πέναλτι, ειδικά αφού μου είχε φωνάξει στο πρόσωπο μετά το πρώτο και ήρθε η ώρα για να το εκτελέσω ξανά. Είπα πως θα έπρεπε να σκοράρω το γκολ, το έκανα και μου άρεσε. Δεν ξέρω τι ακριβώς σήμαινε αυτό που μου είπε, αλλά πρέπει να σήμαινε πάνω κάτω το ίδιο. Συνήθως έτσι συμβαίνει». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.