O Bαγγέλης Νάστος στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 FC

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2020

Στην ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 FC εντάχθηκε ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Νάστος.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το κέντρο της ομάδας και να προσφέρει την πολύ μεγάλη εμπειρία του σε όλους τους παίκτες.

«Έχω ήδη δει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Υπάρχει οργάνωση και σοβαρή αντίληψη των στόχων. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο τερέν και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει κατηγορία!», είπε χαρακτηριστικά ο Νάστος.

Ο Βαγγέλης Νάστος έχει διαγράψει μια μεγάλη και επιτυχημένη πορεία εκπροσωπώντας συλλόγους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα εφηβικά τμήματα του ΠΑΟΚ, στον οποίο υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 1996. Αγωνίστηκε επτά χρόνια με τη φανέλα του Δικεφάλου και το 2003 κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας.

Το χειμώνα του 2003 αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο ιταλικό πρωτάθλημα και μεταγράφηκε στην Περούτζια, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Από το 2005 ως το χειμώνα του 2007 ανήκε στη Βιτσέντσα, ενώ μεταπήδησε στην Άσκολι, όπου έμεινε ως το καλοκαίρι του 2009.

Το 2009 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου Αθηνών. Με την ομάδα του Περιστερίου έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, δύο συνεχόμενες χρονιές, το 2011 και το 2012. Αποτελούσε έναν από τους αρχηγούς του συλλόγου και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2015 για να μεταβεί στη Βέροια.

Τώρα επιστρέφει στα «σαλόνια» της ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣΜ και η διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 FC του εύχεται καλή επιτυχία!



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.