Ο Ατζούν επιμένει για τον Ανατολάκη!

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2021

Ο Γιώργος Ανατολάκης βρέθηκε ξανά στη δημοσιότητα όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως εργάζεται ως delivery. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λοιπόν, δεν θέλει να πάει χαμένη η ευκαιρία. Επιθυμεί διακαώς να τον στείλει στον Άγιο Δομίνικο και ποντάρει πολλά πάνω του για να εκτοξεύσει το νέο Survivor, για το οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και κάστινγκ.

Μέχρι στιγμής, ο Ανατολάκης δεν έχει πει απολύτως τίποτα. Και κανείς εμπλεκόμενος. Στα 47 του, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εργάζεται πλέον ως κούριερ και ο Ατζούν θέλησε να του κάνει πρόταση για το νέο Survivor, πιστεύοντας ότι με αυτόν στο ρόστερ του, το reality θα εκτοξευόταν σε τηλεθέαση.

Η πληροφορία που υπήρχε αρχικά ήταν πώς τελικά το φλερτ δεν προχωράει και το μεγάλο deal δεν θα γίνει ποτέ. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του instanews.gr ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να κάνει… ρελάνς και τη μεγάλη έκπληξη σε μια υπόθεση που όλοι θεωρούσαν τελειωμένη. Άλλωστε η επιτυχία του νέου Survivor είναι το μεγάλο στοίχημα του Τούρκου μετά την αποτυχία του μαγειρικού talent show που έφερε στον ΣΚΑΪ. Γι’ αυτό είναι αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση με 4-5 πολύ δυνατά ονόματα.

Ο Ανατολάκης είναι μέσα στη λίστα των πρωτοκλασάτων ονομάτων που θα «χτυπήσει» ξανά ο Ατζούν και η μεγάλη έκπληξη είναι ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν προορίζεται για την ομάδα των Διασήμων, αλλά για τους Μαχητές! Κίνηση- ματ που αν ολοκληρωθεί θα προσδώσει τεράστια δυναμική στο reality με το καλημέρα…

Πηγή: instanews.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.