Ο ατζέντης του Ντεμπελέ: «Η Μπαρτσελόνα απειλεί να τον αφήσει εκτός αν δεν συμφωνήσει»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2022

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ουσμάν Ντεμπελέ απασχολεί τις τελευταίες ημέρες το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει ανανεώσει με τους Καταλανούς με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να καταγγέλλει πως ο σύλλογος έχει θέσει εκτός ομάδας τον Ντεμπελέ, μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Δεν είμαστε εδώ για να τροφοδοτούμε συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί. Ναι, έχουμε απαιτητικές απαιτήσεις, αλλά έχουμε ήδη δείξει ότι οι επιλογές καριέρας του Ουσμάν δεν υπαγορεύονταν από τα χρήματα, διαφορετικά δεν θα ήταν εδώ», είπε ο ατζέντης του Ντεμπελέ, Μούσα Σισόκο, στο ραδιοφωνικό σταθμό RMC.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επομένως, αν η Μπαρτσελόνα ήθελε να διαπραγματευτεί, θα μπορούσε να προσπαθήσει να καθίσει στο τραπέζι μαζί μας για να συζητήσουμε.

Εκτός του ότι δεν υπάρχει συζήτηση και μόνο απειλές να μην παίξει ο Ντεμπελέ άλλο στην ομάδα τους. Και αυτό απαγορεύεται. Θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματα του Ουσμάν Ντεμπελέ αν χρειαστεί.

Είναι μια κίνηση πίεσης που δεν λειτουργεί με ανθρώπους σαν εμάς. Ίσως μπορεί να λειτουργήσει με ατζέντηδες που έχουν φίλους με την Μπαρτσελόνα. Αυτή δεν είναι η περίπτωσή μου, είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του παίκτη μου».

Τέλος, ο Σισοκό ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμη για το μέλλον του 24χρονου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.