Ο Ατρόμητος ήταν θυμωμένος, ο ΠΑΟΚ τι; Αφελής, γκαφατζής, ανήμπορος;

Γιώργος Ζαΐρης22 Νοεμβρίου 2021

Προχθές στο συνδρομητικό κανάλι ο Λουτσέσκου τόνισε πως ο Ατρόμητος θα ήταν θυμωμένος αφού οι παίκτες του ήθελαν να αποδείξουν πως η βαθμολογική θέση της ομάδας τους, δεν τους αξίζει. 

Χθες λοιπόν η πρόβλεψη του προπονητή του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε. Ναι, ο Ατρόμητος ήταν θυμωμένος αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλήξω στο τι ήταν ο ΠΑΟΚ. 

Αφελής; Γκαφατζής; Ανήμπορος; Η ίδια ομάδα που είχε κάνει παρέλαση στη Λεωφόρο, χθες γνώρισε μια πικρή ήττα που -για αρκετούς- την πετά έξω από τη διεκδίκηση του τίτλου από τον μήνα Νοέμβριο. 

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον στο +7 και για να καλύψει ο ΠΑΟΚ αυτή τη διαφορά δεν αρκεί η ομάδα του Πειραιά να χάνει βαθμούς αλλά και ο ΠΑΟΚ να τους κερδίζει. 

Όμως χθες ο Δικέφαλος έδειξε πως πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα για να «επιστρέψει». Μεταγραφές τον Ιανουάριο θα απαντήσει κανείς πολύ γρήγορα; Αλλά ως τότε ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει άλλους πέντε αγώνες τουλάχιστον στο Πρωτάθλημα. Ποιος εγγυάται ότι θα κάνει το απόλυτο; 

Χθες ξεκίνησε καλά το ματς σε ότι αφορά την κατοχή μπάλας αλλά ο Κορακάκης είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Εξουδετέρωσε τον Μπίσεσβαρ, έβαζε δυο και τρεις παίκτες πάνω στον Αντρίγια και μέτρησα τρεις τουλάχιστον φορές στο πρώτο μέρος με τον Ελ Καντουρί και τον Σέρβο να αλλάζουν πλευρές. Μαχαιριά το γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους αλλά τα δώρα δεν τα επιστρέφεις. Δώρο από τον Κούρτιτς, δώρο από την αργή άμυνα του ΠΑΟΚ και ο Κουλούρης σκόραρε μετά από δυο χρόνια. 

Η ίδια ενδεκάδα με την αρχή του δευτέρου μέρους, ευκαιρία διπλή για τον ΠΑΟΚ και εκεί που περιμένεις να έρθει έστω το γκολ της ισοφάρισης έρχεται ο Βαρέλα και κάνει αυτό που κάνει. Και θυμάσαι αυτόματα την προχθεσινή δήλωση του Λουτσέσκου: «Πλέον θα έχουμε και τον Ινγκασον». 

Επιτέλους! Αλλά πώς πας στην Μπρατισλάβα; Προφανώς με τον Ενέα Μιχάι θα σκεφτώ και δεν είναι παράλογη η σκέψη μου. Γιατί ο Βαρέλα φάνηκε και προς το τέλος του αγώνα πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί το λάθος του. Σιγή ασυρμάτου για μερικές μέρες γιατί την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Σλόβαν. Για να μην χαρακτηριστεί χαμένη μια σεζόν (με μοναδική διέξοδο το Κύπελλο) πριν κλείσει ο Νοέμβρης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.